Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyermekem van és férjem .18 évig tartó olyan házasság ahol nem éreztem jól magam (nem szerelemből mentem férjhez). Mit tegyek?
Az első Kommentelőnek :Elsősorban anyagi okokból ,és valahol sajnálom itt hagyni is .Személyesen nem találkoztunk még de skypon minden este beszélünk és látjuk egymást .
A 2. komet ... Ha benne lennél a helyzetembe te is tudnád miről van szó ,nem okoskodásokat és egyéb megjegyzéseket kértem .Köszönöm Azt tartsd meg magadnak !!!
"külföldi szerelmem", akit még soha sem láttál. Na ne!
Felejtsd el ezt a külföldi fantom embert, azt hazudik össze magáról, amit nem szégyell.
Keress munkát, és válj el, ha annyira rosszul érzed magad a férjeddel.
aham, skypon -hát ez egy kis édes, hangulatos kiruccanás volt a megszokott hétköznapból...
Ha összebútoroznátok, kiderülne, a gépen át közvetített tudomásod és a valóság nem ugyanaz. Óriási csalódás lenne, borítékolható.
Maradjon meg ez egy édes álomnak, és nevelgesd a gyerekeket, és próbáld megérteni a férfit, aki melletted él, küzd a családjáért, próbáld felfedezni a lelkét -ami végtelen, tehát nem megunható.
Ady Endre:
"Meg akarlak tartani téged,
Ezért választom őrödül
A megszépítő messzeséget."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!