Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyermekem van és férjem .18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerubin kérdése:

3 gyermekem van és férjem .18 évig tartó olyan házasság ahol nem éreztem jól magam (nem szerelemből mentem férjhez). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most van egy külföldi szerelmem akit imádok és még 2 nappal ezelőttig ő is engem . Most rájött hogy a férjemhez tartozok. Szeretem de nem tudom mit tegyek, anyagi okok miatt függök a férjemtől
2014. júl. 27. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán találkoztál már a külföldi szerelmeddel? Honnan tudja, hogy a férjedhez tarozol? Miért függsz a férjedtől?
2014. júl. 27. 18:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy anyagi okból függsz a férjedtől, de nem szeretnél vele lenni, csalod. Kicsit undorítónak tartom. 18 évig áltatni egy embert.... El vagyok képedve. Tipikus példája a nincs ló a jó a számár is dolognak. Vagy tévedek? mi volt az oka, hogy olyan emberhez mentél férjhez, akit nem szerettél szerelemmel, nem voltál boldog, mégis szültél neki 3 gyereket. Én ezt nem tudom megérteni :(
2014. júl. 27. 18:33
 3/20 A kérdező kommentje:

Az első Kommentelőnek :Elsősorban anyagi okokból ,és valahol sajnálom itt hagyni is .Személyesen nem találkoztunk még de skypon minden este beszélünk és látjuk egymást .

A 2. komet ... Ha benne lennél a helyzetembe te is tudnád miről van szó ,nem okoskodásokat és egyéb megjegyzéseket kértem .Köszönöm Azt tartsd meg magadnak !!!

2014. júl. 27. 18:41
 4/20 A kérdező kommentje:
A második kommentelőnek annyit nem csaltam meg még a férjemet ,nem volt közöttünk még testi kapcsolta én 18 évig hűséges voltam hozzá amit ő nem mondthat el .
2014. júl. 27. 18:54
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Csak óvatosan az ilyen skypeos szerelmekkel, nem biztos hogy tartós lenne a dolog stb. Nehéz helyzet :/
2014. júl. 27. 18:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"külföldi szerelmem", akit még soha sem láttál. Na ne!

Felejtsd el ezt a külföldi fantom embert, azt hazudik össze magáról, amit nem szégyell.

Keress munkát, és válj el, ha annyira rosszul érzed magad a férjeddel.

2014. júl. 27. 18:59
 7/20 A kérdező kommentje:
5 / Tudom nagyon jól és azért kérek egy kis külső segítséget talán priveben jobban lehetne az ilyenről mert vannak nagyon tapló emberek is !!
2014. júl. 27. 18:59
 8/20 anonim ***** válasza:
89%

aham, skypon -hát ez egy kis édes, hangulatos kiruccanás volt a megszokott hétköznapból...

Ha összebútoroznátok, kiderülne, a gépen át közvetített tudomásod és a valóság nem ugyanaz. Óriási csalódás lenne, borítékolható.

Maradjon meg ez egy édes álomnak, és nevelgesd a gyerekeket, és próbáld megérteni a férfit, aki melletted él, küzd a családjáért, próbáld felfedezni a lelkét -ami végtelen, tehát nem megunható.

Ady Endre:

"Meg akarlak tartani téged,

Ezért választom őrödül

A megszépítő messzeséget."

[link]

2014. júl. 27. 19:00
 9/20 A kérdező kommentje:
nem fantom mert nap mint nap látom beszélünk csak épp nem érintettem még .És képzeld azt teszem munkát keresek de milyen könnyű találni .........
2014. júl. 27. 19:01
 10/20 A kérdező kommentje:
8 / csoda szép a vers és igaz ! Tisztelem és becsülöm azért hogy velem van ,de én úgy érzem ez kevés ahoz hogy együtt tudjunk élni .Azon vagyok próbálom ,de szenvedek nap mint nap .
2014. júl. 27. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!