Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 3 gyermekem van és férjem .18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerubin kérdése:

3 gyermekem van és férjem .18 évig tartó olyan házasság ahol nem éreztem jól magam (nem szerelemből mentem férjhez). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most van egy külföldi szerelmem akit imádok és még 2 nappal ezelőttig ő is engem . Most rájött hogy a férjemhez tartozok. Szeretem de nem tudom mit tegyek, anyagi okok miatt függök a férjemtől
2014. júl. 27. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerkedtem meg Skype-on egyszer valakivel. Minden idilli volt. Majd kiderült élőben, hogy letagadott 10 kilót, 10 évet, és egy feleséget.
2014. júl. 27. 19:27
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

"És képzeld azt teszem munkát keresek"

A szerencsétlen férjed eltart, miközben te munkakeresés helyett pasizol.

Amúgy nem szégyenled magad a 3 gyereked mellett??! Legalább rájuk lennél tekintettel!!

Amúgy komolyan gondolod, hogy a netlovagod élőben is kellenél??

Három gyerekkel, munkanélküliként, és kb. 50 évesen??!!!

2014. júl. 27. 19:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Az utólsónak üzenem ha látnál elakadna a lélegzeted !! Mint a többi pasinek és 37 éves vagyok drága a többit tarsd meg magadnak !
2014. júl. 27. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos nagyon elkéstél. A 3 gyerek megszületése előtt kellett volna gondolkozni, hogy mit vársz egy kapcsolattól, hogy jól érzed-e magad a férjeddel és akkor meghozni a döntést és egyedül talpra állni.

Mást most sem igen tehetsz, mint hogy megpróbálod megteremteni a saját anyagi biztonságodat (tudom, hogy nem könnyű).

A netes szerelmekről annyit, hogy nekem is volt egy nagy szerelmem. Olyan igazi, halálos szerelemnek éreztem, azt hittük, egymás "lelki társai" vagyunk, hogy mi vagyunk az igazi egymásnak. Még akkor is így éreztük, mikor el tudtuk intézni, hogy havonta néhány napot együtt töltsünk.

De mikor összeköltöztünk, kiderült, hogy hiába a nagy szerelem, mégsem működik, nem illünk össze. Kínoztuk egy darabig egymást, aztán külön mentünk.

Nem azt mondom, hogy törvényszerű, hogy így legyen, de az ilyen kapcsolatok sokszor nagyon csalósak tudnak lenni még akkor is, ha nem egy rossz kapcsolatból menekül bele az ember, így meg pláne.

Elsősorban magadra számíts.

2014. júl. 27. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

"ha látnál elakadna a lélegzeted !! Mint a többi pasinek"

Persze! A háromgyerekes lelakott és elhízott, középkorú családanyák látványától mindig el szokott akadni a lélegzetem.

(Itt a Gyíkon amúgy is csak kizárólag bombázók panaszkodnak.)

Amúgy mit jelent az a szó, hogy "pasinek" ??

2014. júl. 27. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Ne haragudj, de abból az infóból, amit adtál, milyen választ vártál? Nem mondod, mik az anyagi okok, nem mondod, akkor miért mentél hozzá. Nem okosságot írok, hanem a véleményem a megadott másfél sor alapján. És nem, nem tartom meg magamnak, már bocsáss meg, ha ide kiírsz egy kérdést, akkor vállald a többi kívülálló ember véleményét. Akkor légy szíves írjál olyan dolgokat, amik alapján talán tanácsokat is tudunk adni.

De kiegészítem a véleményem. 37 évesen skype alapján rajongsz valakiért, aki talán nem is hozzád illik, több eszed lehetne.

2014. júl. 27. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Hozzámentél valakihez, akit nem szerettél.

Azóta sem szereted.

De lóvé az volt, van. Az kell. Az jó.

Becsúszott egy gyerek.

Hopp, mégegy...

Három a magyar igazság!

Mindeközben:

"Harminchét évem elszelelt

s még havi kétszáz sose telt.

Az ám,

Hazám!"

A szkájpos lovag megjelenik, te beleesel, mint Tibi atya az árokba.

"And they lived happily ever after..."

Ne haragudj, de én ebből írok egy drámát.

Függöny!

/tapsvihar/

2014. júl. 28. 01:07
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

"3 gyermekem van és férjem .18 évig tartó olyan házasság ahol nem éreztem jól magam (nem szerelemből mentem férjhez). Mit tegyek?"

1.A. Ne házasodj olyan férfival, akit nem szeretsz!

1.B. Ha már megházasodtál, mondd meg neki, hogy nem érzed vele jól maga és válj el!

"anyagi okok miatt függök a férjemtől"

2.A. Ne létesíts úgy párkapcsolatot, hogy nem állsz anyagilag (és minden más módon is!) a saját lábadon! Az úgy függés lesz, és sosem tisztán szerelmi kapcsolat.

2.B. Ha már létesítettél, utólag szüntesd meg, és állj a saját lábadra!

" Most rájött hogy a férjemhez tartozok."

Ezt fejtsd ki, légy szíves!

Egyébként ha emiatt már nem imád (2 napja), akkor miről beszélünk? Átejtetted a fejét, ő rájött, és hazug nő nem kell neki. Igaza van.

2014. júl. 28. 02:22
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

"Most rájött hogy a férjemhez tartozok"

Most tudta meg a nethuszár, hogy férje is van a kérdezőnek.

Akkor mit fog szólni majd ha azt is megtudja, hogy + három gyerek is jár az asszony mellé!!!

2014. júl. 28. 10:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Talán nem kellett volna 19 évesen férjhez menni...
2014. júl. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!