Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartó járás után házasodtatok össze?
Figyelt kérdés
És hányadik kapcsolatotokból lett végül házasság?2013. okt. 19. 12:38
2/42 anonim válasza:
2. kapcsolat és 4 év után házasodtunk.
3/42 anonim válasza:
2. kapcsolat (az első csak pár hónap volt).
4 hónap után összeköltöztünk, és a megismerkedésünk után 10 hónappal házasodtunk össze. Áprilisban 18 éves házasok leszünk. (én 19, a férjem 24 éves volt, amikor házasságot kötöttünk, és nem terhesség miatt házasodtunk).
Kíváncsi vagyok, hány embernek fog ez fájni, és pontozza le, hogy nekem szerencsém volt, neki meg nem.
5/42 anonim válasza:
2. kapcsolat, 3 év ismeretség, 1 év együttlakás után házasodtunk idén tavasszal :)
6/42 anonim válasza:
1.kapcsolat,napra pontosan 6 év után! Most augusztusban! :)
7/42 anonim válasza:
4.kapcsolat 1 év után most szeptemberben.
8/42 gömbicica válasza:
2. kapcsolat, én 19 férj 25.
tavasszal ismerkedés. nyár eljegyzés, október esküvő.
holnap lesz 34. éve már :-)
2 gyerek 3 unoka :-)
9/42 anonim válasza:
2. kapcsolat, kb. 8 éve találkozunk először, de akkor még nem voltunk elég érettek egymáshoz. Most 2 éve járunk, tavasszal fogunk összeházasodni.
10/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! :) Repülnek a zöld kezek!
3-as: inkább adj hálát, hogy szerencséd volt, ne dörgöld más orra alá. Én senkitől nem irigylem a boldogságot.
5-ös: nagyon szép, gratulálok! :) És további minden jót!
2013. okt. 19. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!