Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartó járás után házasodtatok össze?
Figyelt kérdés
És hányadik kapcsolatotokból lett végül házasság?2013. okt. 19. 12:38
31/42 A kérdező kommentje:
Juj, mennyi válasz, köszönöm! :)
Bevallom, meglep, hogy sokatoknál már másodikra összejött a nagy "láv". :)
Én is ebben reménykedem! :D
2013. okt. 19. 21:48
32/42 anonim válasza:
3.komoly kapcsolat,3 év után házasodtunk össze,ebből 2 évet együtt is éltünk
33/42 anonim válasza:
Nekem a 3., a férjemnek a 2. komoly kapcsolata. Az utóbbi exemmel is eljutottunk a jegyességig, de felbontottam, miután kiderült róla egysmás'. Aztán jött az igazi, 2 év után megkérte a kezem, összeköltöztünk, a 3. évfordulónk hetén pedig kimondtuk az igent. Azóta eltelt 2,5 év, és pár hét múlva család leszünk. :)
34/42 anonim válasza:
2. komoly kapcsolat, 1 hét után összeköltöztünk, 9 éve vagyunk együtt és jövőre lesz az esküvő, amikor 10 évesek leszünk.
35/42 anonim válasza:
2. IGAZ kapcsolat. Januárban megismertük egymást. Szeptemberben megkérte a kezem és decemberben házasodunk. Gyönyörű téli esküvőnk lesz! Boldog vagyok! Jah és nem utolsó sorban, gyermeket várok, de még nem fog látszani :)
36/42 anonim válasza:
5 és fél évig tartó járás után, és a 3. kapcsolatból (a pár hónapos kapcsolatokat nem számoltam bele).
37/42 anonim válasza:
3. kapcsolatból lett házasság. Pár hónap után megkérte a kezem de 2 évesek voltunk amikor összeházasodtunk.
38/42 anonim válasza:
6. Kapcsolat,
Másfél év után házasodtunk össze.
25 éves voltam, a férjem 22.
Neki az első kapcsolata.
1 évig jártunk, utána fél év együtt élés volt, plusz 5 nap és aztán esküvő. :)
27/N
39/42 anonim válasza:
2. komoly kapcsolat, 3 év után házasodtunk.
40/42 anonim válasza:
Nekem kismillió felejthető kapcsolat, a páromnak én voltam az első. Három év után vezettem az oltárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!