Miért lovagol ezen a témán? Értem én, hogy ez egy nagy dolog, de akkor is!
Amíg gyerek vagy és az ő feselőségére vagy esetleg felelőtlen addig igenis rátartozik.
12 évesen azért erre nem ciki válaszolni.
1 Min.6 év múlva tudod ezt mondani: ' a magánéletemhez nincs köze'
2 Örülj inkább, hogy érdekled és foglalkozik veled.
3 Ha annyira nem bírod el viselni mond meg neki nyíltan...
érdekes felvetés és kérdés.
- Szal. Neked már van magánéleted! amihez szülőnek nincs köze. 12 évesen!!! ilyenkor örülök, hogy nincs lányom!!!!
- más meg azon kinlódik, hogy a szülei le se sz.ják, nem lehet velük semmit sem megbeszélni, se kérdezni, sem semmi.
Mondjuk azt nem tudom, hogy miért is apukád kérdezi?
Anyud?
Huh én 18 éves vagyok de énis UTÁLOM ha ilyenekről kérdezgetnek, de egyáltalán nem azért mert "nincs közük a /magánéletemhez/"
Kicsi szivem neked 12 évesen pláne nincs magánéleted, és örülj neki, hogy érdeklődnek a szüleid. :)
Tudom, hogy "ciki" ez a téma és nem pont a szüleddel akarod megbeszélni, de joguk van tudni.
Azért nem mindegy, hogy 12 évesen át ment e rajtad 10 fiú vagy még pirulgatva nézed a kiszemelt fiút, akihez hozzá se mersz szólni...:)
Amíg ők etetnek addig van közük hozzá.
Más gyerek csak álmodozik ilyen apáról.
Örülj hogy érdeklődik,légy vele őszinte,hidd el egy jó apa előbb utóbb kideríti,s ha nem te mondod el rosszabb.
Már lehet tudja is csak tőled akarja hallani.
Szüleid azok akikben mindig megbízhatsz kedveském.
Ez azért nem akkora probléma, tőlem sosem kérdeztek ilyet, apám meg kb 1 éve nem láttam.
De ha megkérdeznék akkor legalább tudnám hogy kinézik belőlem hogy lehet csajom :DD
legalább foglalkoznak veled
17/F
Egy fenét van köze hozzá!
Amikor 12 éves voltam, mindent cikinek éreztem. Kezdtek beindulni a hormonjaim, és egyedül arra vágytam, hogy egész nap ne szóljon hozzám senki. Az, hogy valamelyik szülőm odajöjjön és elkezdjen faggatni arról, hogy nedvesedem-e, ha a Rolira gondolok, hát, a legkevésbé sem hiányzott volna az életemből. Szerintem ez nem alapvető atyai szeretet, meg törődés, nekem sokkal inkább szívózásnak tűnik.
Ráadásul ebben a korban a fiúk meg a lányok... mi többet veszekedtünk, meg játszottuk a nemek harcát, eszébe sem jutott senkinek senkivel sem járni. Gáz volt fiúkkal szóba állni, és a fiúknak is gáz volt lányokkal szóba állni. Most mit mesélhetnél? Hogy egész nap radírral dobálóznak, meg beelőzik egymást a menzán a sorban?
Pont ez az a kor, amikor szinte mindenki naplót ír... nem véletlenül.
Kérdező, mondd meg apádnak, hogy nincsen mit titkolnod, mert nem történik veled semmi, és amint lesz valami érdemleges, vagy megtetszik valaki, szólni fogsz. De addig ne lovagoljon ezen a témán, mert pont elég bajod van a pattanásaiddal meg a havibajoddal nélküle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!