Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet járás után igaz, örökké tartó barátság?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 22:19
1/9 anonim válasza:
Hát sztem nem nagyon mert aza fél amejik szakitott őrészéröl lehet h menne a dolog de annak a részéröl akit dobtak nem hiszem maximum azután hogymár tullépet a dolgon esetleg mással jár.de addigis egy ideig nem tud ugy nézni rá mint egy barát( barátsaágnál többet akarna) azokután h jártak.
2/9 anonim válasza:
Én 6 évig jártam az első barátommal, ennek már 5 éve vége, azóta is nagyon jóban vagyunk. Tulajdonképpen ő a legjobb barátom, szóval szerintem létezhet. Én azt nem tudom elképzelni hogy sok pár csak szakít és ennyi... többé nem is látják egymást. Nekem az nem menne, minden exemmel valamilyen szinten jóba vagyok. Nálam ez a normális.
3/9 anonim válasza:
NEM.
Ennyit kívánok hozzátenni...XD
4/9 anonim válasza:
Ha a járás előtt már sok éves barátság volt, akkor valószínűleg lehetséges. Ha az ismeretség a járással kezdődött, akkor nincs rá esély.
5/9 anonim válasza:
Ez a felektol fugg,en nem tapasztaltam,de viszont bizom benne:)
6/9 anonim válasza:
Én a barátnőmmel 2 éve szakítottam 5 évig jártunk. Sőt összeköltözés, eljegyzés stb. Aztán 5 év után ellaposodott a kapcsolat és Ő megcsalt. Szétköltözés, balhé stb. 1/2 évig nem találkoztunk majd utána elkezdtünk ismét beszélgetni egymással. Azóta nagyon jó barátok vagyunk. Attól hogy a kapcsolat nem jött be úgy ahogy azt annak idején gondoltuk még nem lehetetlen hogy a barátság működhet
7/9 anonim válasza:
Hát én most pont így vagyok:( most szakítottam barátnőmmel illetve ő szakított velem és én nagyon szeretnék a barátja lenni, de nem tudom menne-e? mert sajnos legbelül nagyon szeretm még mindig és csak fájna ha abrátja lennék, és nem több:'( de ettől függetlenül reménykedem h sierülni fog és én is azon leszek:D
8/9 anonim válasza:
kedves utolsó, amíg egy fikarcnyit is szerelmes vagy bele, addig nem fog menni a barátság... sajnos ez az igazság. (tapasztalat)
9/9 anonim válasza:
Jelentem létezik barátság járás után, csak el kell telnie jó pár évnek :D Én vagyok az utolsó előtti, és mostanáig barátomnak mondhatom a lányt, gyakran beszélünk, tudunk egymás kapcsolatairól és találkozni is szoktunk, de 10 éve nincs köztünk ennél több :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!