Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem, járás,2 év után szakítás, majd ismét barátság, és ismét barátságból szerelem. Vélemény?
Hát végülis már tudjátok mi lehet a legnagyobb hiba a kapcsolatban..amiért ugye egyszer már vége lett.És ismeritek egymás hibáit is nem csak a jó tulajdonságait..és ha igy is ugy érzitek hogy jó ötlet lenne ujra kezdeni,ezeket a hibákat el lehet kerülni ki lehet javitani..és még erös a vonzalom mind2 oldalról!Na akkor!-szerintem kezdjétek ujra!:)
Ha megpróbáljátok sok szerencsét és boldogságot kívánok!:)
Még jó, hogy alakulhat ki újból szerelem...
A kiszerettünk egymásból az egy érdekes momentum és csak a fiataloknál van jelentőssége...Azok érzik csak úgy, hogy rögvest szakítani kell, mert már nem érzem azt, hogy "jaj Istenem"...
Ugyan már, a felhőtlen boldogság a szerelem idővel megkopik, elfakul és csak a meghitt szeretet, törődés és egymás iránti tisztelet marad...
De ezt a mostani 17-26 éves lányok nem viselik jól.
Mert még elhiszik, hogy létezik az örökké tartó szerelem, a holtodiglan-holtomiglan...
Titokban minden fiatalabb lány a szőke herceget várja a fehér lovon és aki túl sokáig hisz a mesékben, az hipp-hopp azt veszi észre, hogy szingliként tengeti az életét és szídja a férfiakat a szomorú sorsa miatt...Vagy éppen a nagyŐŐŐŐŐ-t várja, mert ugyebár létezik csak még nem állt elé senki, hogy igen Én vagyok az!!!
Szerencsére azért vannak racionálisan gondolkozó lányok is, akik egy kicsit jobban földhöz ragadtabbak...
:DDD
Velünk is majdnem ugyan ez történt. Mi is msnen ismertük meg igazán egymást. Amúgy osztálytársak voltunk, egy városban lakunk. Egy évig jártunk, ő szünetet kért, mert nem érezte azt. amit a kapcsolatunk elején, én meg bedühödtem és szakítottunk. Aztán megint el kezdtünk beszélgetni, megint fellángolt a szerelem és 2 éve megint együtt vagyunk, de most sokkal szilárdabb a kapcsolatunk. Úgyhogy határozottan mondhatom, hogy igen kialakulhat ebből még szerelem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!