Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után létezik még barátság?
Igen, létezhet. Csak akkor, ha mindkét fél úgy érzi, a kapcsolat zátonyra futott, és szerelem, vonzalom már nincsen benne.
De ha az egyik félben még vannak érzések, vágy, akkor nincs barátság, mert csak szenved az a fél, aki utána is többet akar.
Ha már te sem érzel iránta többet baráti érzelmeknél, akkor fog működni. Viszont ha te még mindig "nem barátként" gondolsz rá, akkor nem. Tapasztalat.
Mikor a barátom szakított velem, utána taliztunk még barátként. Nekem kín szenvedés volt. Az járt a fejemben, de jó lenne átölelni, vele lenni egész nap. Így nekem nem ment, és inkább nem is beszélek azóta vele.
Bár a kérdést a másik oldaláról közelíti meg, azért természetesen érinti ezt az oldalát a korábban már kifejtett véleményem:
2 volt szerelmem a 2 legjobb barátom.
Az emberi bizalom,tisztelet, barátság megmaradt,csak a szerelem múlt el.
Szerintem is létezik. A volt barátommal nagyon jóban vagyok. Bármit el tudok mondani neki, és nem félek atól, hogy esetleg kellemetlen helyzetbe kerülök előtte, mivel már sok mindenen átmentünk együtt. A szerelem elmúlt közöttünk, de a tisztelet megmaradt. Szerintem ez a titka az egésznek, meg persze számít, hogy miért lett vége az egésznek. Ha nem csalt meg senki senkit, vagy egyéb durva dolog, akkor mindenképp lehet belőle barátság.
(Az előtte levővel pedig újra együtt és most sokkal jobb vele mint anno.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!