Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járás után lehet még nő és férfi között barátság?
Van egy nő, akivel fél éve szakítottam három és fél év együttlét után, mert egyszerűen annyi hülyesége volt, hogy pocsékul éreztem magam abban a kapcsolatban és nem akarta őket megoldani. Nem is volt egy álomnő, de a szerelem nem válogat, még mindig szeretem, el nem tudom képzelni, hogy vele barátkozzak. Egy hete találkoztam vele a strandon, olyan volt, mintha egy tompa késsel reszelték volna ki a szívem a helyéről.
Van viszont olyan volt barátnőm, akivel néha beszélgetünk, haverkodunk, de semmi ilyesmi érzés nem gyötör, őket nem is szerettem.
Szóval a válaszom a kérdésre: emberfüggő, függ tőled, meg hogy mit éreztél, meg függ tőle, meg hogy mit érzett, meg hogy hogy váltatok el. Ez akkor derül ki miután szakítotok és megpróbáljátok. Tehát egyes kapcsolatok után lehet, mások után pedig nem.
Hát nem is tudom...
Nekem a legelső exemmel jó a viszonyom...:)
Bármikor látjuk egymást jól el tudunk dumálni, de pl.ezt már nem mondanám arról az exemről aki kitolt velem , megcsalt, aki fájdalmat okozott...
Ez függ attól is, hogyan váltatok el...
Én nem hiszek benne, el sem tudom képzelni hogy egy volt szerelmemmel később bratyizzak. Miután két ember annyira közel volt egymáshoz nem lehet visszalépni 3 lépést és csak barátként tekinteni a másikra. Úgy egészséges ha megszakítják a kapcsolatot, persze azért nem kell rosszban lenni de tisztességes távolságból. Nálam az okozza a gondot hogy a párom pedig másképp gondolja, Ő 6 évig volt együtt az előző barátnőjével és a mai napig a legjobb barátságban vannak, állandó kapcsolatban vannak amitől én megőrülök annyira idegesít. Sokszor félek attól hogy még mindig érez iránta valamit és folyton ott a görcs emiatt a gyomromban hogy ha találkoznak vajon mit csinálhatnak, miről beszélnek, szörnyű...
Szóval én nagyon nem vagyok az ex-szel való barátkozás pártolója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!