Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet járás után barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet járás után barátság?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 21:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy lehet.
2009. szept. 17. 21:46
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Lehetni lehet, de nem mindig érdemes.
2009. szept. 17. 21:49
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Kérdéses. Többnyire nem, ez csak a csajok beszólása hogy: "De azért legyünk barátok".

Ettől aztán elásnám magam.

De minden attól függ, hogyan lett vége a kapcsolatnak.

Az én véleményem szerint az egyik fél csak szenvedne.

F/21

2009. szept. 17. 21:51
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
az esetek többségében nem
2009. szept. 17. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ha két ember együtt járt akkor köztük szerelem volt és akkor maradjon is ennyiben, ha az véget ér, akkor viszontlátásra, nem kell az erőltetett haverkodás, nem annak indult.
2009. szept. 17. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

lehetségesnek lehetséges de valószínűtlen... szerintem...

bár most is jóban vagyok az egyik volt barátnőmmel:P

2009. szept. 17. 21:57
 7/18 anonim ***** válasza:
72%

Mi eredetileg barátok voltunk, majd 3 évnyi járás után kijelentettük, hogy legyünk barátok, vége. A mai napig beszélünk heti szinten, vagy telefonon, vagy pedig találkozunk.

Volt egy idő, amikor meg akartam vele szakítani minden kapcsolatot, de nagyon fájt mindkettőnknek, ő akart találkozni. Azóta sem tudunk elszakadni egymástól, képtelenek vagyunk elkezdeni egy új kapcsolatot. Nem tudunk egymás nélkül élni, de együtt sem.

2009. szept. 17. 21:58
 8/18 anonim válasza:
72%

lehet...ha a barátság ebben a kontextusban azt jelenti, hogy elbeszélgetsz a másikkal teljesen általános dolgokról.

De az igazi barátság ennél valami többet jelent...

2009. szept. 17. 21:59
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen, de ritkán. Általában akkor lesz barátság a járás után, ha előtte is volt. Ha rövid ismeretség után kezdtetek járni, akkor nemigen lesz barátság, sokkal jellemzőbb a "nem tudom, mit láthattam benne" és a "tévedés volt" érzés.
2009. szept. 17. 22:02
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
NEM. legnagyobb kamu duma szakításnál az "azért még beszélhetünk néha, legyünk barátok". uhhh, ilyen szöveget egy sráctól, akivel alig pár nappal előtte még kézenfogva sétáltam és csókolóztam... azt hittem behalok:P
2009. szept. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!