Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet járás után barátság?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 21:44
11/18 A kérdező kommentje:
ha közös megegyezés volt a szakítás? am a felek még szeretik egymást, szerintem, mind a 2 fél többet érez szerelemnél...
2009. szept. 17. 22:18
12/18 anonim válasza:
Szerintem lehet, csak az a helyzet, hogy a tapasztalataim szerint nem tart túl sokáig... Illetve, ha nem volt túl mély vagy túl hosszú a kapcsolat, akkor lehet! Én rövid ideig jártam egy csajszival (régebben), és aztán vége lett, azóta a legjobb barátom, semmi szex, meg ilyenek... 10 éve a legjobb barátom... De próbáltam 1-2 barátnőmmel, és Velük nem jött össze pár 7 vagy hónap és eltűntek...
13/18 anonim válasza:
Szerintem se.Nekem se működött,bár nem is
akartam barátságba lenni egy expasimmal se.
14/18 SzokkenoSzar válasza:
Lehet. Aztán össze is lehet járni "feleleveníteni a szép emlékeket" xD
15/18 anonim válasza:
az ex pasim az egyik legjobb barátom.
na akkor?:D:D
16/18 anonim válasza:
Lehet, csak azért ritkább, mert két olyan beállítottságú ember kell hozzá, aki helyén tudja kezelni. Ha az egyik már nem képes erre, akkor nem fog működni a dolog.
17/18 anonim válasza:
Én az első barátommal mikor szakítottunk nagyon össze vesztünk,de egy idő után elkezdett keresni,és azóta is jóba vagyunk,mindent megbeszélünk egymással,igaz mostanában kicsit eltávolodtunk egymástól de ez van.. lehet járás után barátság,de tényleg nem minden esetben,és egy idő után rossz,ha újra elő jönnek az érzések az egyik félnél..
18/18 anonim válasza:
Én éppen tegnap szakítottam négy évnyi gyönyörű szerelem után, úgy hogy még mindig szeretjük egymást. Ő azt mondta, ha jobban érzi magát mindenképpen keresni fog, tudni akarja mi van velem, találkozunk még. ÉN úgy érzem ehhez el kell telnie sok időnek, hogy erre sor kerüljön, mert csak egymást kínoznánk egy korai találkával. HOgy barátok leszünk-e nem tudom, de azt igen, hogy ilyen mély érzések után nem vagyok képes végleg elszakadni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!