Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve házas vagyok van két gyermekem és még is hülyeségek járnak az agyamban mit csináljak?
Inkább törődnél a gyerekeiddel, ahelyett, hogy a farkakon agyalsz...
5 éves házasságban nagyon apró gyerekek lehetnek. Komolyan nincs jobb dolgod?
Figyelj, nem gond ha ilyenekről fantáziálsz, de ne mutasd senkinek se ki. Uncsi a szex vagy nincs is belőle elég. Ezen kellene dolgozni, nem tudom mennyi idősek a gyelekik, de ha elég nagyok le lehetne rokonoknak passzolni őket pár órára vagy egy vagy több napra valami kamu indokkal. Wellness, sátrazás, túra esetleg szex a szabadban. Nemcsak szülők vagytok egymásnak hanem nő és férfi is.
Ami a barátot illeti nem lenne helyes SOHA négyszemközt maradnod vele. Ha bepróbálkozna nem tudnál ellenállni neki. Plusz ne beszélj vele személyes dolgokról, meg ne panaszkodj neki.
"Fuuu ennyi bunkó embert te jó ég...... Nem hiszem el ti soha nem vonzódtatok senkihez hiaba volt kapcsolatotok!?!!!"
Tudod, az ember azért több az állatoknál, mert tud uralkodni az ösztönein. Az ember ha meglát valakit, - jó esetben - leszűri, hogy XY ápolt/rendezett/csinos/vonzó, stb, és megy tovább. Nem álmodozik a férje mellett és 2 kicsi gyerek mellett szexuális képzelgésekről, nem töpreng más férfiakon, és nem ír ki kérdést a gyakorira, mert az már nem az a szint, hogy hülyeséget álmodtam, délutánra meg el is felejtem.
Egyébként az is beszédes, hogy egyrészt férfiként nézel bárkire is a férjeden kívül, másrészt a férjed barátja nálad nem tabu...
Hogy miért kell egyből leugatni a másikat. Fel tesz egy kérdést miért kell azonnal letámadni buta stílusban ..
Komolyan mondom ez a mentalitás. Sok ember itt éli ki magát , hogy na most aztán jól ki osztom a pics..a ...de nagy dolog.
Én se értem miért kellett így kiosztani kérdezőt.
Ha nem akarsz elválni,de nem is javítható a kapcsolat,akkor én kiélvezném a nyálcsorgatást.Kinek fáj az?Legalább valami jó.Aztán ha megunod,akkor elmùlik magâtól a kis vágyakozás.Bár én vâlnék,de Te tudod mik a lehetőségeid.
Egyértelmű volt,hogy azért történik ez,mert otthon nem jól mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!