Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Annak ellenére, hogy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak ellenére, hogy nős vagyok, van egy gyönyörű gyerekem, jó a szex a feleségemmel, szeretjük egymást, nem érzem komfortosan magam attól, hogy már soha nem ismerkedhetek meg mással. Van még ezzel így valaki?

Figyelt kérdés
Nem csaltam meg, nem futok a nők után, egyáltalán nem vagyok nyomulós alkat, de olyan mintha még nem zártam volna le magamban az ismerkedés szakaszát. Kicsit nehezemre esik elfogadni, hogy már kiesetem erről a piacról. Legszívesebben átkapcsolnék magamban egy kapcsolót és onnantól kezdve csak a feleségemet látnám, más nőt észre se vennék.
2019. júl. 25. 20:36
1 2
 11/18 anonim válasza:
63%
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy amikor éreztük, valami nem stimmel, valami hiányzik, akkor őszintén és nyíltan megbeszéltük a dolgot. Ekkor arra jutottunk, hogy mindketten szeretnénk még ismerkedni, randizni, szexuális kapcsolatot kialakítani másokkal. Ugyanakkor egymást, a közös életünket sem szeretnénk feladni. Válás kizárva. Ekkor tértünk át az úgynevezett nyitott házasságra. Pont azt tudja amit akartunk. Persze ehhez érett és haladó felfogás szükséges minden érintett fél részéről. Az új partnereket is beleértve. Néhány alapszabály lefektetése és tisztázása is kell, pl mindenki vegye figyelembe, hogy az új partnerek miatt nem fog bomlani a házasság. Nem visszük haza a másikat a közös otthonba. Nem vállalunk gyereket az új partnerrel. Persze ingerküszöb kérdése, hogy ki milyen szabályokat fektet le, de fontos, hogy ha egyszer megállapodtunk, akkor tartsuk magunkat hozzá. Ellenkező esetben a hagyományos házasságban ismert megcsalással ér fel a dolog. Röviden ennyi. (11éve együtt.) Én 30/F, Ő 29/N
2019. júl. 25. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Nincs ilyen, hogy kiélem magam. Nincs olyan, hogy van a személyiségemnek egy része, amit ha határidőig megélek, nem kell utána többször megélnem.

Tanácsot sajnos nem tudok adni, nekem áldás, hogy nem kell emberekkel ismerkedni, és megvan Ő.

2019. júl. 26. 02:36
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Én sem hiszek ebben a "kiélésben", vagy hogy "már megkomolyodott" valaki stb. mert már túl van az x-ik éven vagy mert rengeteg partnere volt fiatal éveiben, biztos elég volt neki.

Családom és ismeretségi köröm tagjai között több is élete végéig (értsd 80-on túl is) a nőket hajkurászták. Nőben is van csak talán kevesebb.

Akiben annyira erős ez az ösztön, az maximum elnyomni tudja, a késztetés megmarad.

Nagyon nem is lehet érte az egyént hibáztatni, mert ezt a génjeikben hordozzák. Nem vagyunk egyformák.

2019. júl. 26. 10:21
 14/18 Barnabas333 ***** válasza:
0%
Én is így érzek, a férfi tigris akinek mindig vadásznia kellene... 42f
2019. júl. 31. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

4#!

Sírni tudnék a szavaidon. Mind igaz és borzasztó, hogy mennyi dolog van egy házasságban,ami meg kell tenni, ha jól akarjuk csinálni.

A jóérzésű emberekben mindig lesz bűntudat a gondolataik miatt is, pedig azok csak az övék. Öröm olvasni, hogy ilyen normálisan tette fel és magyarázta el a kérdését a feltevő.

2019. júl. 31. 20:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért jó olvasni hogy más is van ezzel így. Szerintem a feleségemnek a nyitott kapcsolat nem férne bele. Ő érzelmek nélkül nem tudna lefeküdni senkivel.
2019. aug. 2. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
11. Ha az egyikőtök beleszeret a másikba? Mert lássuk be, ha valakik csak sz.xelnek is, kialakulhat könnyedén egyfajta érzelem... vagy ki van kötve hogy pár alkalom egy személy?
2019. szept. 24. 06:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

11! Harminc évesek vagytok,és már most nyitott házasságban éltek?

Bakker,még időtök sem volt egymásra unni,mi lesz veletek 50 évesen?

Szerintem egyáltalán nem nektek való a házasság intézménye,már bocs.

2020. szept. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!