Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is fontosabb egy nő esetében a jó alak, mint a gyönyörű arc?
Én ezzel nem értek egyet.
Nő vagyok, de felőlem lehet egy férfinak bármilyen jó a teste, ha az arca nem szimpatikus...
Igaz, magamon is tapasztaltam. Régebben aránytalanabb volt az alakom, meg volt egy 7-8 kg fölösleg rajtam, addig inkább keresztülnéztek rajtam, most meg sokan próbálkoznak, és mindig mondják azt is indoknak, hogy csini vagyok.
Van egy kövér, de szép arcú barátnőm, őt például élőben egyszer sem szólították még meg ismerkedési szándékkal életében...
Nekem az arc nagyon is számít! A tekintet,ajkak,szemek, mosoly sssttbb:D
A test pedig elég ha "csak" átlagos. Nem szeretem a vékony csajokat, de a dundikat se. Legyen rajta mit fogni,legyen igényes és ennyi.;))
Röviden: arc kicsit fontosabb!!!!:) főleg ha komoly kapcsiról van szó.
Én ismerősi körben ugyanezt látom, mint amit írsz kérdező. Ha valakinek jó az alakja, de nem igazán szép, hamarabb talál magának valakit, illetve már eleve több a jelentkező. Szóval szerintem ez egy létező jelenség, valahogy jobban tudják tolerálni a nem túl előnyös arcberendezést, ha jó a teste a nőnek.
Fordított esetben egyetlen kivételt tudnék említeni, ahol tényleg annyira széparcú a csajszi, hogy nem foglalkoznak vele a pasik, milyen kis fejletlen, lapos teste van. De egyébként ahogy látom, nem kapkodnak igazán se a deszka, se a kövér nőkért, hiába bájos mondjuk az arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!