Hogyan legyek én is ilyen "tökéletes"?
A fogyásnál, alakformálásnál sokszor nem az edzetlenség a probléma. Gyakran fordul elő, hogy a már szépen kidolgozott izmokra zsírréteg rakódik, de hogyha ez eltűnik, akkor te is meglepődsz, milyen jó alakod lesz :)
A sminknél pedig azt javaslom, hogy használj természetes sminket (alapozón kívül csak valami halvány rúzs vagy ilyenek), mert ezek azt a hatást keltik, hogy smink nélkül is szép vagy.
És ezek a lányok csak első ránézésre szépek, mindenkiben van valami hiba :)
Juj, és ők ettől máris TÖKÉLETESEK lesznek? Álmodban talán.
Ne akarj tökéletes lenni. Törekedj rá, de legyél vele tisztában, hogy úgysem éred el soha. Csak élj a legjobb belátásod szerint. Senki sem tökéletes!
Először....akik sminkelik magukat, nem biztos hogy szépek smink nélkül....
Másodjára nekik van önbizalmuk, így a kisugárzásuk is más.
És hidd el, van tőled csúnyább csaj én ebben biztos vagyok, szóval ne akarj annyira változni...ne akarj olyan lenni mint mások, inkább légy eredeti/egyedi.
Úgy öltözködj, ahogy neked tetszik, amilyen a te stílusod, ami kényelmes neked....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!