Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is fontosabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is fontosabb egy nő esetében a jó alak, mint a gyönyörű arc?

Figyelt kérdés
Ha egy nő vékony, formás, onnantól kezdve jó nőnek számít, még akkor is, ha arcra nem 10/10-es, mert az arcot illetően mindenkinek más a szép és hacsak nem bányarém, az alakjának köszönhetően bármilyen pasinál van esélye. Viszont, ha szép arca van, de rossz alakja, akkor semmiképp sem mondható jó nőnek. Egyetértetek?

2017. máj. 24. 22:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
Da.
2017. máj. 25. 06:41
 22/33 anonim ***** válasza:
15%
Igen, fontosabb a test, mert hát papírzacskót egyszerűbb ráadni a fejére, mint egy kocát lefogyasztani, akinek aztán a térdéig lóg majd a csöcse....
2017. máj. 25. 08:11
 23/33 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az arc fontosabb
2017. máj. 25. 08:20
 24/33 anonim ***** válasza:
70%

Erről egy tök érdekes, tanulságos kis sztori jutott eszembe :)

Én a szép arcú, csúnyább testű fajta vagyok, viszont agyasabb.

Egy idősebb fickóval a neten ismerkedtünk meg, mélyenszántó levelek, bejöttünk egymásnak, okos, értelmes, humoros, áh, mondom, telitalálat. Jöjjön a személyes rész.

A pasi egy pocakos bácsi volt, kissé le voltam sújtva, de mivel odáig voltam a személyiségétől, vettem egy nagy levegőt, és eltekintettem tőle. Végül kiderült, a fickó nem sz*rral gurigázik, milliárdos, tele volt méregdrága státusszimbólumokkal, hát nem mondom, hogy nem játszottam el a gondolattal, milyen lenne egy saját hajón ringani az Adrián...

Jött a szex. És jöttek a megjegyzések. Mutogatott a combomra, hogy "ez itt mi?" "ezt el kéne tüntetni". Néztem nagyot, gondoltam, én sem tettem megjegyzést a kupola hasadra. Aztán ecsetelte, milyen nőkkel volt. Mutogatta a fotókat, ennek milyen szép bőre volt, annak milyen alakja.

Később mesélte, hogy nem tudja, mi van, de ragadnak rá a nők. Pedig tudja magáról, hogy nem egy szívtipró. Szépek, a baj csak az, hogy nem túl izgalmas a személyiségük, nem tudja őket elképzelni maga mellett hosszabb távon. Vajon miért nyüzsgik úgy körül a szépségek?

Megkérdeztem, nem gondolt-e arra, hogy a pénze teszi számukra vonzóvá?

Azóta nem válaszolt, itt szakadt meg a kapcsolat.

Szóval magányos, még ha tucatjával is zsongják körül a nők, aztán találkozik egy értelmes embertársával, akit elkezd gusztálni, mintha a piacon lenne.

Szerintem még most is gondolkozik, hol lehet a hiba.

2017. máj. 25. 09:11
 25/33 A kérdező kommentje:

Utolsó, annyira sablonos ez a "szép nők csakis buták lehetnek" téma. Én egyetemen vagyok és sok olyan lány van, aki nagyon szép és értelmes is. Az általad említett fickó valószínűleg a golddiggereket szedi össze, akiknek tényleg semmi agyuk nincs, ezért szorulnak rá egy gazdag támogatására. Azt viszont nem értem, hogy miért tett úgy, mintha nem tudná, hogy csak a pénzére mennek..és jó nagy bunkó volt veled, helyedben többet szóba se álltam volna vele :/

Amúgy köszi a válaszokat :)

2017. máj. 25. 09:25
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így van. Nekem lányok mindig mondják, hogy szép arcom van (testvérem sminkes, "arcmodellkedem" sokat a munkatársainak). Milyen szép a mosolyom, milyen hatalmasak a szemeim, hibátlan a bőröm, mindenki fiatalabbnak néz a koromnál. (Tavaly 29 évesen nem akarták szülői engedély nélkül kilyukasztani a fülemet.)

De nem volt még senkim, mert kövér vagyok. Ahogy az egyik kedves előző leírta, a melleim sem az igaziak. Úgyhogy igaz, hiába férfiakra mondják, de nőkre is igaz, hogy ha formás, akkor csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél. Ez van.

2017. máj. 25. 09:30
 27/33 anonim ***** válasza:
82%
24-es. Te lényegében beálltál a sorban az öregnél pár menetre? Mondott pár vicceset meg volt pénze és ez neked elég is volt a bugyiból való kimászáshoz. Ja, meg még csúnya is volt ráadásul. Jó kis sztori.
2017. máj. 25. 09:33
 28/33 anonim ***** válasza:
60%

Nekem fontosabb a szép arc, mint a jó alak.

Egy nagyon jó testű nő, akinek az arca nem tetszik, számomra nem különösebben vonzó, sem szexuálisan, sem sehogy. Persze nem azt mondom, hogy rondának tartom, vagy hogy nem dugnám meg, de nem lennék odáig érte.

Viszont ha az arca nagyon tetszik a lánynak, akkor meg nagyon vonzónak fogom találni még akkor is, ha az alakja annyira nem jó.

2017. máj. 25. 11:09
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én azt vettem észre, hogy mivel a "standard testalkat" (ha a csaj semmit nem mozog) erősen genetika függő, ezért ebből adódóan azok a csajok, akiknek naturálban is vonzónak mondható "körtealakjuk" van, úgy hogy megehet bármit akkor sem tud elzsírosodni (pl.: [link] ), azoknak a jó genetikai adottságuk miatt az arcuk is az esetek túlnyomó részében szép és vonzó. Ugye az evidens, hogy minden a genetikán múlik. Viszont fordított esetben abszolút nem ez a helyzet. Ismerek nem egy olyan nőt, aki évek kemény munkájával nagyon szexi testet ért el, de sajnos az előnytelen génkészlete miatt szegény arcra sajnos "zacskópozitív" (amin ugye edzéssel nem csak plasztikai sebésszel lehet javítani). Bocsi, de nem akarok polkorrekt lenni egy anonim kérdésnél.
2017. máj. 25. 11:33
 30/33 A kérdező kommentje:
#29 azt ugye tudod, hogy a körtealakot és a szép arcot meghatározó géneknek nincs közük egymáshoz? Vagy szerinted csak a körtealkatú lányoknak van szép arcuk? Ez a 2 gén együtt jár? :D A vékonyaknál és minden más testalkatúnál akkor mindig legyen zacskó, hogy a fiú a fejükre tudja húzni, mert ők csakis rondák lehetnek.
2017. máj. 25. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!