Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötkert-ben hogyhogy ennyi gyönyörű és könnyűvérű lány van?
Fiú ismerőseim mondták, hogy ha be akarnak csajozni, csak oda mennek. Állítólag teli van a hely feketékkel is, akikkel szintén elmennek a magyar lányok.
De a facebookos képeiken is látszik, hogy ilyen top kategóriás csajokkal van tele a hely. Hogy csinálják? A marketing része?
október végi fotók, azt mindegyiken haspóló, az igen
faszhiány lvl 9999
# 2
Haspóló? Konkrétan egy tucat lány van a képeken, aki nyugodtan bemehetett volna melltartóba is, mert csak egy full átlátszó necc pólót vett fel rá.
Hol felnőtt itt bármelyik is?
Gyerekek még
# 5
Ha egyiket sem találod egy kicsit sem szépnek a több száz fotó közül, akkor meleg vagy. :D
Hát ezek a képek eléggé marketing szagúnak tűnnek, vagy ilyen szintű lányokat bárhol is lehet találni.
Meg én egyszer voltam egy hódítás éjszakája bulin, nagy vágyakozással mentem el, mert hú milyen nagy csajozási potenciál lesz, azt a fenéket, tök ugyanolyan volt mint egy sima buli, a karszalagok (amik jelezték hogy mindenre nyitott, ismerd meg, vagy foglalt e a csaj) sötétben kb. nem is látszottak, meg minden csaj csak a barátnőivel táncolt, olyanok is akik a karszalag szerint nyitottak lettek volna :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!