Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendegkent eskuvo utani buliban mi az amit szerettek es mi az amivel ki lehet kergetni a vilagbol? Barmilyen eszrevetel erdekel.
Amivel engem ki lehet kergetni a világból:
- "pajzán" játékok (tojásgörgetés, menyecske a férje lábai közül harapja a répát, férj lábtaperolásból találja ki, melyik a feleség)
- a vállalhatatlanul viselkedő részegek; amikor erőszakkal tukmálják az emberbe a piát meg amikor az a lényeg, hogy minél előbb b...on be a násznép (nem vagyok egy karótnyelt antialkoholista, spiccességig néha elmegyek bulikban, de az iszunk-hányunk-belefekszünk meg az eszméletlenségig isszuk magunkat stílustól hányni tudnék)
- amikor táncolni nem szerető embereket erőszakkal ki akar rángatni a táncparkettre az ifjú pár vagy a rokonok
- erőszakkal tukmált éjféli tőtikápi (nekem az már túl nehéz kaja éjfélre)
- a gagyibb fajta diszkómulatós zene
- "vicces" nyitótáncok (a többsége nem vicces, hanem röhejes... ahhoz, hogy tényleg vicces legyen, iszonyatosan szórakoztatónak kell lennie mindkét félnek.. ami a legtöbb esetben nem így van... általában van egy fél, aki nagyon randomnak meg viccesnek hiszi magát, meg a másik, akinek semmi kedve az egészhez, de a másik kedvéért azért elcsámpázza a kacasatáncot, de látszik, hogy a hócipője tele van az egésszel)
- játékokba való erőszakos kapacitálás
- ha fontos programokhoz nem gyűjtik össze a szervezők normálisan a társaságot (múltkor voltam esküvőn, az egyik főbb program előtt a szervezéssel megbzott srác csak azoknak szólt, akik az étteremben kéznél voltak, pedig rengeteget voltak wc-n vagy kint cigizni / beszélgetni, és lemaradtak róla)
- gagyin megszerlesztett powerpoint vetítés a pár régi képeivel, nyálas zenével alatta (főleg ha még gyerekkori meg tinikori képek is vannak... egyet elárulok: a násznépből azok, akik csak az egyik felet ismerik, halálra fogják unni, hacsak nem nagyon minőségin / viccesen va tálalva)
Ami tetszik:
- ha nem erőszakolnak senkire semmit
- játékokból a kedvesebbeket szeretem (pl. "házaspárbaj" nagyon alpári kérdések nélkül)
- ha vannak könnyedebb ételek a vacsin, pluszpont, ha nemcsak az, ami a menzán is, mert "azt legalább mindenki megeszi"
- táncolható, de nem vállalhatatlan zenék (én még a mulatósból is elviselem a normális hangszeres, nem diszkós fajtát, de ha lehet választani, inkább mondjuk '60, '70-esévek magyar bulizenéi, rock n roll, '80-as évek amerikai bulizenék)
- ízléses dekoráció (nem feltétlen drága vagy csicsás, sőt engem az sem zavar, ha nincs nagyon agyondekorálva)
- cukormentes édességek
- kedves, vicces tósztok (mondjuk nem a fél óránál tovább tartó, erőltetett verzió)
- kedves, romantikus programok - pl. grillázstorta-törés, homoköntés, gyertyás keringő (tudom, sokak nem szeretik, de nekem tetszenek)
- ha az ifjú pár azért körbejár a vendégek között, beszélget és megköszöni mindenkinek, hogy eljöttek
Amit még hozzátennék:
a menyasszony/menyecskerablást pl. szeretem, ha vmi aranyos feladatot kell zálog jelleggel megcsinálnia az ifjú férjnek, nem vmi prosztóságot.
A menyasszonytánc nekem addig oké, amíg nem ez az apródobálós, kurjongatós, fémüstös verzió, az nekem nagyon húspiac érzetű.
- ha sok a gyerek, és nem hallom tőlük a ceremóniát vagy a beszédet, a vőfélyt, stb. (a mi esküvőnkön ezt úgy előztük meg, hogy már a meghívó átadásakor felhívtük a sokgyerekes szülők figyelmét az udvaron található játszótérre, szerencsére felfogták és igénybe is vették)
- ha 2 órás fotózásra megy az ifjú pár, és addig semmit nem lehet enni. Legalább egy kis állófogadás legyen, mert éhen lehet halni, mire elkezdődik a vacsora. Arról nem beszélve, hogy egyesek ilyenkor szoktak nagyon berúgni, mert rövidital van, de pogácsa, sütemény nincs mellé
- ha kihozzák a vacsorát, de a vőfély még feltart a beszédjével és nem lehet elkezdeni
- olyan tánc, amiben kötelező mindenkinek részt vennie, pl. vonatozás, görög tánc stb.
- amikor húzzák az időt az éjféli tánccal, és már mennék haza, csak még nem adtuk át az ajándékot, mert az ifjú pár még hajnali 1-re se tudott átöltözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!