Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendegkent eskuvo utani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendegkent eskuvo utani buliban mi az amit szerettek es mi az amivel ki lehet kergetni a vilagbol? Barmilyen eszrevetel erdekel.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
plusz egy gondolat: egy helyen volt svédasztal, nagyon jó ötletnek tartottam akkor. De kb. 100-150 fő volt, szóval ezt végig kell gondolni. A levest kihozták a pincérek, de a többiért akkor mehettél oda, amikor akartál. Melegen tartották (!), bármit választhattál, bármikor. Nagyon jó volt.
2019. ápr. 17. 13:07
 22/26 anonim ***** válasza:

Amivel engem ki lehet kergetni a világból:

- "pajzán" játékok (tojásgörgetés, menyecske a férje lábai közül harapja a répát, férj lábtaperolásból találja ki, melyik a feleség)

- a vállalhatatlanul viselkedő részegek; amikor erőszakkal tukmálják az emberbe a piát meg amikor az a lényeg, hogy minél előbb b...on be a násznép (nem vagyok egy karótnyelt antialkoholista, spiccességig néha elmegyek bulikban, de az iszunk-hányunk-belefekszünk meg az eszméletlenségig isszuk magunkat stílustól hányni tudnék)

- amikor táncolni nem szerető embereket erőszakkal ki akar rángatni a táncparkettre az ifjú pár vagy a rokonok

- erőszakkal tukmált éjféli tőtikápi (nekem az már túl nehéz kaja éjfélre)

- a gagyibb fajta diszkómulatós zene

- "vicces" nyitótáncok (a többsége nem vicces, hanem röhejes... ahhoz, hogy tényleg vicces legyen, iszonyatosan szórakoztatónak kell lennie mindkét félnek.. ami a legtöbb esetben nem így van... általában van egy fél, aki nagyon randomnak meg viccesnek hiszi magát, meg a másik, akinek semmi kedve az egészhez, de a másik kedvéért azért elcsámpázza a kacasatáncot, de látszik, hogy a hócipője tele van az egésszel)

- játékokba való erőszakos kapacitálás

- ha fontos programokhoz nem gyűjtik össze a szervezők normálisan a társaságot (múltkor voltam esküvőn, az egyik főbb program előtt a szervezéssel megbzott srác csak azoknak szólt, akik az étteremben kéznél voltak, pedig rengeteget voltak wc-n vagy kint cigizni / beszélgetni, és lemaradtak róla)

- gagyin megszerlesztett powerpoint vetítés a pár régi képeivel, nyálas zenével alatta (főleg ha még gyerekkori meg tinikori képek is vannak... egyet elárulok: a násznépből azok, akik csak az egyik felet ismerik, halálra fogják unni, hacsak nem nagyon minőségin / viccesen va tálalva)

Ami tetszik:

- ha nem erőszakolnak senkire semmit

- játékokból a kedvesebbeket szeretem (pl. "házaspárbaj" nagyon alpári kérdések nélkül)

- ha vannak könnyedebb ételek a vacsin, pluszpont, ha nemcsak az, ami a menzán is, mert "azt legalább mindenki megeszi"

- táncolható, de nem vállalhatatlan zenék (én még a mulatósból is elviselem a normális hangszeres, nem diszkós fajtát, de ha lehet választani, inkább mondjuk '60, '70-esévek magyar bulizenéi, rock n roll, '80-as évek amerikai bulizenék)

- ízléses dekoráció (nem feltétlen drága vagy csicsás, sőt engem az sem zavar, ha nincs nagyon agyondekorálva)

- cukormentes édességek

- kedves, vicces tósztok (mondjuk nem a fél óránál tovább tartó, erőltetett verzió)

- kedves, romantikus programok - pl. grillázstorta-törés, homoköntés, gyertyás keringő (tudom, sokak nem szeretik, de nekem tetszenek)

- ha az ifjú pár azért körbejár a vendégek között, beszélget és megköszöni mindenkinek, hogy eljöttek

2019. ápr. 26. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Amit még hozzátennék:

a menyasszony/menyecskerablást pl. szeretem, ha vmi aranyos feladatot kell zálog jelleggel megcsinálnia az ifjú férjnek, nem vmi prosztóságot.

A menyasszonytánc nekem addig oké, amíg nem ez az apródobálós, kurjongatós, fémüstös verzió, az nekem nagyon húspiac érzetű.

2019. ápr. 26. 22:08
 24/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok otletet!!!
2019. ápr. 28. 22:05
 25/26 anonim ***** válasza:

- ha sok a gyerek, és nem hallom tőlük a ceremóniát vagy a beszédet, a vőfélyt, stb. (a mi esküvőnkön ezt úgy előztük meg, hogy már a meghívó átadásakor felhívtük a sokgyerekes szülők figyelmét az udvaron található játszótérre, szerencsére felfogták és igénybe is vették)

- ha 2 órás fotózásra megy az ifjú pár, és addig semmit nem lehet enni. Legalább egy kis állófogadás legyen, mert éhen lehet halni, mire elkezdődik a vacsora. Arról nem beszélve, hogy egyesek ilyenkor szoktak nagyon berúgni, mert rövidital van, de pogácsa, sütemény nincs mellé

- ha kihozzák a vacsorát, de a vőfély még feltart a beszédjével és nem lehet elkezdeni

- olyan tánc, amiben kötelező mindenkinek részt vennie, pl. vonatozás, görög tánc stb.

- amikor húzzák az időt az éjféli tánccal, és már mennék haza, csak még nem adtuk át az ajándékot, mert az ifjú pár még hajnali 1-re se tudott átöltözni

2019. máj. 6. 23:17
 26/26 anonim ***** válasza:
És amit szeretek: mindenféle meglepetést. Lehet egy rövid vetítés, betanult tánc, vendégfellépő, nem szokványos zene stb.
2019. máj. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!