Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendegkent eskuvo utani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendegkent eskuvo utani buliban mi az amit szerettek es mi az amivel ki lehet kergetni a vilagbol? Barmilyen eszrevetel erdekel.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ennyit pofázok, de még eszembe jutott valami. XD próbáljátok meg szűrni az embereket. Ne legyenek unoka tesók, rokonok, szomszédok, csak apa, anya, tesó, fontosabb barátok és kész. Akkor nem kell lagzi.
2019. ápr. 13. 10:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben YT-n nézegetnék videókat egész nap,és hátha van ami tetszik. De amúgy is felnőtt emberekről beszélünk, a családokat összeereszted és beszélgetnek, ismerkednek. Nemrég voltunk esküvőn, annyira kellemetlenek voltak a programok, sokkal jobb volt szabadon járkálni, mászkálni, beszélgetni.

Ami rettenetes

- vicces videósorozat valami mocskosul igénytelenül összevágva a saját kis privát emlékeikről, amit más nem úgy él meg;

- vőfély a modoros és nagyon magyar szövegekkel, versekkel;

- bármilyen szexuális témájú játék (főleg, hogy a szülők, nagyszülők simán ottmaradnak végig, rájuk ez tényleg tartozik?);

- egymás cipőjéből inni pezsgőt;

- a menyasszonytánctól is falnak mentem.

Ha igényesen összeállítasz videót, kaja, tortavágás, fotózkodás, kis táncitánci, és ennyi. Felnőtt embereket nem kell elszórakoztatni, mindenki feltalálja magát.

2019. ápr. 13. 10:25
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
JA MEG A MULATÓS ÉS A TÖLTÖTTKÁPOSZTA. Ha már egy normális étteremből lesz a kaja, nem feltétlen húsleves rántotthús, hanem valami fancybb dolog (ami nem feltétlen drága, de amúgy ezen felsoroltak is szuperek) ne rontsuk már el a töltöttkáposztával.
2019. ápr. 13. 10:27
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
A húslevessel nincs semmi baj, de a töltött káposztától én is fára mászok.
2019. ápr. 13. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszony és vőlegény kezdő tánca akkor tetszik, ha elkezdenek szépen lassúzni, aztán pár ütem után szépen becsatlakoznak a vendégek is, olyankor szép és megható. A betanult koreográfia röhejes sokszor.

Ami nem tetszik:

- menyasszony szöktetés

- menyasszony cipőjének az "ellopása"

- menyasszonytánc után aprópénz szórás, amit a menyasszonynak kell összesöpörni kislapátra

- minden idióta játék, és ahol a násznép egyes tagjainak is produkálni kell magukat, az főleg

- lehet, hogy modern dolog, de engem a filmvetítés is idegesít

(Kb. ennyi).

2019. ápr. 13. 10:54
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
Tudom, nem ez volt a kérdés, de ha már leves, mi beújítottunk hideg görög gyümölcslevessel. Nyáron 38 fokban a húsleves nagyon nem ment volna, csak mert az a szokás, az kevés érv nekünk.
2019. ápr. 13. 12:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem:

- Az ilyen viccesnek szánt, pajzán játékok. Itt megjegyezném, hogy ezeknek semmi közük a magyar hagyományokhoz.

- A nem pajzán játékokat is szerintem lehet mellőzni (pl. az a cipős, mikor kérdések vannak, vagy bármi másik), mert ha jó a buli, akkor fölösleges ilyenekkel megtörni

- nyálas vagy erőltetetten vicces nyitótánc

- éneklős produkció (egy volt, ami jó volt, ott egy vicces ének volt a házasságról, de mindketten profi énekesek)

- diszkó-mulatós. A hagyományos mulatós, illetve a hagyományos cigányzenével semmi problémám nincs. A "háccálári bomba" nem hagyományos mulatós...

- videó a párról

- mikor mindenki egyesével feláll és könnyes szemmel elrebegi, hogy milyen kis cuki volt Zsoltika, mikor bekakilt a homokozóba és most már egy igazi férfi. És Zsuzsika is gyönyör nő lett, pedig nemrég még a Barbiját nyomta a konnektorba...

- hasonló a verzió, mikor a pár beszél egymásról..

- tányércsörgetés kanállal, hogy legyen csók. Valamiért irritál..

- asztalok körül rohangáló, ordító, mindenkit fellökő gyerekek, akiket a szülők képtelenek nevelni (ilyen rendszeresen van)

- asztalok körül rohangáló, ordító, mindenkit fellökő részegek (eddig ilyennel csak egyszer találkoztam, ő is ki lett hamar dobva)

Ezek jutottak eszembe.

Én szeretem a hagyományos kaját, a menyasszonytáncot (a gyertyafénykeringőt már nem), ha van tánc, ha kedves a pár és odajön beszélgetni, de nem erőlteti rá magát mindenkire.

2019. ápr. 13. 13:52
 18/26 A kérdező kommentje:

Nekem ez a masodik hazassagom lesz (nem igy terveztem), en boldogan ellennek egy vacsoraval utana es csokolom, de a paromnak elso hazassaga es hatalmas a barati kore, apolja is a kapcsolatait, mindenkeppen ott szeretne latni oket hiszen majd' 20 eve varjak h vegre valaki elkapja a grabancat, szoval en csak a legszukebb csaladdal es 10baratnommel es parjaikkal szamolva is 43fore jottem ki akiknek van 21gyerekuk, es ehhez jon meg az ove ami sokkal tobb lesz, mindenki csalados, sokaknal 3 gyerkoc, ezt 100 alatt nem usszuk meg.

Amiket irtatok nagyon koszonom, ragodom meg rajta, van par honapunk. Semmi kenyelmetlen vagy kinos jatekot nem fogunk bevallalni, ez mar biztos. Akkor erzem jol magam ugyis ha a vendegek jol erzik magukat:)

2019. ápr. 14. 09:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Én is utálom a vőfélyeket, ceremóniamestereket mint olyanokat, a hülye, pajzán, prosztó játékokat, a menyasszonytáncot, a grillázs-tortát (fúúúj), az éjféli z@bálást, meg hogy MUSZÁJ hajnalig bulizni és/vagy leinni magad a sárga földig és balhézni. Meg kurjongati részegen, ilyesmik.

Nekünk is visszafogott esküvőnk lesz.

Egy gyönyörű, kisebb villát béreltünk ki Budapesten. Ott lesz a szertartás is, visszafogott, jazzes. Délben lesz a szertartás, utána ebéd, torta, 6kor mehetnek haza az emberek, semmi sallang.

1-2 hasonló esküvőn voltam és isteniek voltak.

2019. ápr. 16. 22:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia! Én már nem kezdem el sorolni, mit nem szeretek. Inkább segítenék. :D Fogunk menni lagziba, hol lesz "baba-mama sarok", mert sok a pici gyerek. Nálatok is lehetne valami játszósarok, bármi, ami érdekes a kisebb-nagyobb gyerekeknek, mert ez a szülőknek is hatalmas segítség (egyszer voltam olyan helyen is, ahol kint a kertben rendes játszótér volt).

Hidd el, az emberek akkor unatkoznak, ha vacak a társaság. Egyébként nem kell mindenféle program, bőven elég, hogy esznek, jönnek a fogások, van fotózkodás, kimennek cigizni, levegőznek a gyerekkel, bármikor tudnak táncolni, ha akarnak, és bármikor tudnak egymással beszélgetni egy halkabb helyen, ha akarnak, szerintem ez a nagyon fontos.

Meg ez lehet, hogy néha nehéz, de senki ne legyen nagyon kirekesztve. Voltam olyan helyen, ahol több egybenyíló terem volt, és mi egy félreesőben ültünk, nem igazán láttuk a párt sem. Nem volt vészes, mert nem vágytam ereszd el a hajam bulira, de semmiben nem vettünk részt, nem is tudtuk, mi történik, csak követtük a tömeget.

2019. ápr. 17. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!