Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vettetek fel vendegkent teli eskuvore?
Honapok ota nem talalom az igazit.. vagy tul kihivo(telire) vagy olyan semmilyen...:(
Vendegkent ti mit vettetek fel? Tudnqtok tanacsot adni? Ha kepet linkeltek hogy otletet merithessek azt is nagyon megkoszonom:)
- az eskuovo kulfoldon lesz tartva menyecske tanc nem lesz -
22 vagyok, baratom testvere fog eskudni
Ehhez hasonló ruhám volt, csak az enyém türkiz helyett ilyesmi zöld volt: [link]
Viszont az első kép szabása kb megegyezik vele, háromnegyedes ujjú szűk, de nem tapadós midi ruha volt. Én is övvel dobtam fel, csak ilyen csillogós kövessel (nem teljesen ilyen, csak hogy értsd milyenre gondolok: [link]
Testszínű harisnyát meg egyszerű fekete magassarkút vettem fel hozzá, illetve a templomból a lagzi helyszínére menet még egy fekete hosszú kabát volt rajtam.
Én alapból ilyesmi ruhákat néztem, amiknek kicsit hosszabb a szoknya része és van ujja, mert ezek mégse tűnnek annyira nyári ruhácskának. Tapadósat nem akartam, ami második bőrként feszül, de az ilyen alakkövető ruhákat amúgy is szeretem, mert azért szexi de mégse túl kihívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!