Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendegkent eskuvo utani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendegkent eskuvo utani buliban mi az amit szerettek es mi az amivel ki lehet kergetni a vilagbol? Barmilyen eszrevetel erdekel.

Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Mulatós zene, meg kb. az összes magyar hagyomány.
2019. ápr. 12. 21:20
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ostoba jatekok. Most legutobb olyat lattam, hogy a volegenynek a menyasszony felett kellett fekvotamaszoznia. Keves ennel problibb dolgot lattam eletemben.
2019. ápr. 12. 21:44
 3/26 anonim ***** válasza:
14%

Még egy szavazat a játékokra. (főleg a pajzánokra)

+ ha ki vannak tiltva a gyerekek a lagziból. Szerintem az élet rendje, hogy nem csak felnőttekből áll a világ, épeszű szülő meg figyel arra, hogy a gyereke ne zavarjon másokat.

2019. ápr. 12. 21:52
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Mulatós zene, vonatozás.
2019. ápr. 12. 22:30
 5/26 anonim ***** válasza:
91%

A vőfély. A kis hímzett mellénykés, pödört bajszú, kamu tájszólást erőltető emberke, aki prosztó versikéket ordít be időközönként egyes eseményeknél. A násznépet kulturáltan is lehet vezetgetni, pl ceremóniamesterrel vagy egy olyan vőféllyel, aki nem akarja mindenáron erőltetni a falusias dolgokat.

Meg a mulatós és/vagy a szintetizátoron játszó, énekhanggal nem rendelkező "zenészek".

2019. ápr. 12. 22:38
 6/26 anonim ***** válasza:
89%

Úgy a magyar tipikus esküvő egészében.

- prosztó viccek a pár szexuális életéről

- a férj papucsnak kiáltása, ha otthon neveli a gyerekeit meg mosogat

- a vőfély játékai, amik inkább gázosak mint viccesek

- a mulatós, meg magyar zene

- húsleves, töltött káposzta csak azért is... Létezik más étel a világon mint ez

- menyasszonytánc

- menyasszonyrablás

- meg minden, ami tipikus falusi esküvőn le szokott zajlani

2019. ápr. 13. 07:52
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
De jó látni, hogy másnak is elege van ezekből.
2019. ápr. 13. 08:22
 8/26 A kérdező kommentje:

En mindegyikotokkel egyet ertek, de akkor mi marad? Ott van 100ember akiket valahogy le kell kotni.

Es meg felvennem a nemszeretem listara az idetlen es kotelezo volegeny-menyasszony kezdotancot (osszevagva tobb stilusban) amit mindenki a youtube-rol tanul, igy 12 egy tucat az osszes.

2019. ápr. 13. 09:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi pont ezért nem hívtunk 100 embert. Pedig tudtunk volna. Helyette lesz 30. Nem szeretünk bulizni, mi a más fajta szórakozás hívei vagyunk, inkább kirándulunk, kertészkedünk. Rosszul voltam attól, hogy 3 táncot tanuljunk be külön tanárral, stresszeljünk, erre elmegy rengeteg idő, aztán meg a férfiak le akarják lopni a harisnyakötőmet, a vőfély meg ordít, hogy naaaaa, hogy fokozzuk a hangulatooot... Neeem. Ehelyett lesz egy kis vacsora egy előre lefoglalt étteremben, tortavágás, fotózkodás, beszélgetés, az étteremben van rádió, ami a plafonból szól, viszünk egy általunk össze állított zenei válogatást és az halkan fog szólni. Nem lesz tánc, mert utálunk táncolni. Szóval ami esküvőnk nem lesz hagyomanyos, de kit érdekel? Ezzel szemben ismerős pár végig járatja magát a faluban szülői nyomásra, mert azt úgy illik, hadlássajafalu, 3 helyen lesz megrendezve az egész esküvői mizéria, rángatják egyik rokont a másik után ide-oda, 50 fokban, vőfély, ami szem szájnak ingere. Szóval mi nem vendégek leszünk, de azért remélem nem baj, ha válaszoltam.
2019. ápr. 13. 10:16
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hozzáteszem, hogy így a mi esküvőnk kerül 900 ezerbe, az ismerős párnak meg 2,5 millióba, csak hogy lássa a falu, meg azt úgy illik. Nem más pénztárcájában akarok turkálni, csak egy közös élet elkezdése előtt nem mindegy...es tuti ott is lesznek ciki dolgok...
2019. ápr. 13. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!