Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskuvore vendegkent ez a ruha tulzas?
Koszi a valaszokat
A menyasszony egy hosszu csipkeujju ruhaban lesz ami hofeher szinu.
Tanujat sajnos nem tudjuk ki lesz mi a volegeny csaladja felol vagyunk. (Testvere baratnoje.) A diszites barackvirag szinu.
Én két esküvőn voltam az elmúlt pár éven belül.
Pont nem érdekelt, hogy mit veszek fel, hisz mind a két esküvőn a menyasszony tőlem túlsúlyosabb volt, az egyik legalább 3-szor, a másik másfélszer.
Az elsőnél egy sima fehér-fekete pöttyös ruhát vettem fel, a másodiknál egy fehér testhez simulót.
(Sokan mondják, hogy ne öltözzünk túl a menyasszonyt, de azt hogy, kérdem én, ha nekem jobb alakom van? Tréning ruhába azért még se mehet az ember, még egy egyszerű fekete ruhában is jobban néztem volna ki, mint ők.)
Ez a saját tapasztalatom.
Olyan ruhát vegyél fel, amiben 100%-osan jól érzed magad, tetszik és bírni fogod az estét és a hajnalig tartó bulizást. :)
Sok boldogságot az érintetteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!