Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként ez a ruha megfelelő?
Szeretek ruhákat hordani, de csak szűk, testhezállót.. Azt pedig esküvőre nem illik.. Életemben egyszer voltam esküvőn, még gyerekként. Most pedig hivatalos vagyok kísérőként (párom unokatestvérének a lagzija). Szerintetek ez a ruha megfelelő lesz? Templomban lenne rajtam blézer, hogy a vállam takarja. Igazi falusi lagzi lesz, így nem akarok semmi szabály/szokást megsérteni.
21L
Persze, tökéletes, a másik szín is tök jó belőle ;-)
(én voltam már néhány lagziban az elmúlt években, fehér színű ruhán kívül szerintem bármit szabad, ami jól áll, kényelmes, és lehet benne mulatni ;-))
"Ha falusi lagzi lesz, akkor fekete ruhat ne vegyel fel. Nem temetesre mesz."
Voltam már 300 fős faluban esküvőn, ahol eléggé élnek a hagyományok és egy csomóan voltak feketében (fiatal lányok is, nem csak öregasszonyok).
Amúgy a ruha jó, de szerintem inkább az a baja, hogy kicsit rövid, így kép alapján. De felpróbálva lehet, hogy jó.
Szerintem ez a ruha sötétkék, nem fekete, de lehet én látok már rosszul.. Világosat azért nem szeretnék, mert egyrészt a mindennapokban is sötéten öltözködöm. Másrészt fehér a bőröm, fekete a hajam így a világos ruha nagyon furán mutat rajtam. Mármint értitek.. világos ruha csak jobban sápadttá tesz.
A blézer pedig halványszürke.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!