Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként esküvőre alkalmi ruha vagy kosztüm?
Unokatestvéremnek nyáron lesz az esküvője (nagy, puccos, kb. 100 vendéggel). Mivel még sohasem voltam esküvőn, nem tudom mit illik felvenni. Én eredetileg arra gondoltam, hogy fekete nadrágkosztümben mennék, kék, vagy lila blúzzal, színes kiegészítőkkel, de barátnőm szerint esküvőre alkalmi ruhában illik menni. Van egy ruhám, ami hasonlít az alábbihoz, csak virág mintás.
Szerintetek a ruha vagy a nadrágkosztüm legyen? Melyik illik jobban egy kültéri nyári esküvőre/lagzira?
A második kérdésem az lenne, hogy ti kültéri esküvőre vennétek fel magassarkút/tűsarkút? Nem tudom a füvön mennyire praktikus.
Szerintem is inkább a ruha legyen.
És én inkább telitalpút vennék fel, vagy maximum topánkát, esetleg ízléses lapostalpú szandált, ami illik a ruhához.
Nyáron elég meleg van, szerintem az alkalmi ruhát válaszd. Nőiesebb is mint egy kosztüm - szerintem, valamint a nagy melegben kényelmesebb is egy rövidebb ruhában lenni mint egy fekete nadrágkosztümben!
De ha te kosztümben szeretnél menni, akkor menj nyugodtan abba, a lényeg hogy legyél elegáns, az alkalomhoz illő, valamint fehéret és pirosat ne vegyél fel!
Nem illik tiszta feketében menni, így mindenképp a ruha. :)
(A fekete a gyász színe, a piros a menyecskeruháé, a fehér/krém/ekrü a menyasszonyi ruháé, ezért ezeket illik elkerülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!