Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete ruha esküvőre vendégként illetlen?
Van egy nagyon kis helyes fekete strasszis kisestélyim, azt gondoltam felvenni egy esküvőre szombaton. Van egyéb alkalmi ruhám is, csak szeretem őket váltogatni, hiszen azért van, hogy hordjam. De valahol azt olvastam, hogy esküvőre nem illik feketében megjelenni.
Most én értem, hogy a menyasszony valószínűleg nem az én ruhámmal lesz elfoglalva, de relatíve kis létszámú lesz maga a lagzi, és a párom főnökének az esküvőjéről van szó, nem szeretném még akár véletlenül sem megsérteni a menyasszonyt.
Ezért kérdezem, még elfogadható egy elegáns, egyáltalán nem gyászos hatású, de fekete ruha egy esküvőre? Előre is köszönöm! :)
vendégként fehéret egy esküvőre biztos nem veszek fel :D
de ezt is írtam, hogy nem gyászos egyáltalán, elegáns kisestélyi, csillogó kövecskékkel, térdig érő, meg minden. még így se vehetem fel? :(
Szerintem nyugodtan :) igy nem vonod el a figyelmet a menyasszonyrol :)
18/L
Kérdező, nem arról van szó, hogy elvonod a figyelmet vagy gyászosnak hat (a fekete szerintem elegáns, nem gyászos), hanem egyszerűen nem illik.
A kedvenc színem a fekete, 80%-ban csak fekete ruháim vannak. Esküvőre mégsem mennék tiszta fekete ruhában. Nagyon elütne a többitől, és pont ezért lenne feltűnően bunkóság.
Maximum nagy, színes kiegészítőkkel vállalnám be, pl. egy vastag színes karkötő, nyaklánc, színes magassarkúval, stb., de feltételezem, hogy ez egy eleve strasszos ruhához viszont egyáltalán nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!