Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete ruha esküvőre vendégként illetlen?
Van egy nagyon kis helyes fekete strasszis kisestélyim, azt gondoltam felvenni egy esküvőre szombaton. Van egyéb alkalmi ruhám is, csak szeretem őket váltogatni, hiszen azért van, hogy hordjam. De valahol azt olvastam, hogy esküvőre nem illik feketében megjelenni.
Most én értem, hogy a menyasszony valószínűleg nem az én ruhámmal lesz elfoglalva, de relatíve kis létszámú lesz maga a lagzi, és a párom főnökének az esküvőjéről van szó, nem szeretném még akár véletlenül sem megsérteni a menyasszonyt.
Ezért kérdezem, még elfogadható egy elegáns, egyáltalán nem gyászos hatású, de fekete ruha egy esküvőre? Előre is köszönöm! :)
Szines kiegészítökkel: piros, sárga, élénk kék vagy zöld sál, öv, boleró, stb nem problémás.
De ha nagyon fontosnak tartod a kérdést, akkor kérdezd meg a menyasszonyt, hogy neki mi a véleménye - elvégre ö a fö személy.
Általában azt mondják, hogy nem szerencsés sima feketében megjelenni egy esküvőn, érdemes valami színessel feldobni. Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább ezt most kihagyod, bár lehet, hogy semmi gond nem lenne belőle.
Arra figyelj még, hogyha a vállakat szabadon hagyja, és/vagy erősen dekoltált, akkor amennyiben van templomi része is az esküvőnek, ott legyen nálad egy kendő, vagy valamilyen felső, amivel kicsit szolidabbá tudod varázsolni arra az időre az estélyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!