Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn vendégként milyen ruhában jelentetek meg?
Ez a menyasszonytol függ, masodik. Engem pl nem zavarna se a fehér, se a piros, mivel nem fehér ruhám lesz es nem lesz menyecskeruhaja se. En fekete ruhát fogok viselni, de nem fog zavarni, ha esetleg valamelyik vendég szinten feketét választ.
Elso! Alkalmi rúghatnak akkor inkabb egy kosztüm ot javasolnék, azt ki lehet jobban hasznalni,
Fekete alapon rózsamintás ruha (nagy rózsák).
Fazon: spagettipánt, mell alatt kötős, és kicsit retro-szoknyás (térd felett ért).
Nagyon kényelmes volt (főleg, mivel 40 fok), és elegáns. A vendégek 90%-a ilyesmiben volt, még a nászasszonyok is, szóval nem kell túlspirázni.
De olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, mert hiába elegáns a kosztüm, ha pl. belesülsz, vagy kényelmetlen.
Nekem a legfontosabb szempont a kényelem volt, alapból így válogattam (persze a minta is számított, de hiába volt beleszeretek-mintás, ha megőrültem tőle). Amúgy creamben vettem 3000-ért, és egy csomóan megdicsérték, hogy fú, honnan van, biztos jó drága volt. Hát, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!