Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló helyzetben? ( Több lent)

Figyelt kérdés
Szóval,3 éve vagyunk együtt párommal, nyáron eljegyzett. De az esküvőt 2 tanuval szeretné megtartani, mert fél, hogy megtudja az apukája, hogy félig roma vagyok.Rajtam nem látszik, de az apukámon igen. Nekem rosszul esik, h nem lehet olyan esküvőm, amilyet szeretnék, mert szégyelnem kell a származásomat...

2019. márc. 22. 17:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az én édesapám roma, anyukám székely.. Világosbarna hajam van, kék/szürke szemem, hófehér bőröm. (Kiköpött nagyanyám vagyok)

A párom szülei nem biztos, hogy tudják, hogy édesapám roma, de minket nem is érdekel. A párom majdnem jobban szereti az én apukámat, mint a sajátját. Soha nem szégyelltem a származásom, mert sok ember összetenné a két kezét, ha olyan szülei lennének, mint nekem. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, nem sokára nálunk is esküvő. Olyan lesz amilyet szeretnénk. (Templomi illetve polgári is lesz, valamint egy szolidabb kis ebéd/vacsora egy étteremben, majd esetleg egy kis iszogatás/kerti parti aznap/másnap. ) Ha valakinek nem tetszik, sajnáljuk, el lehet menni. A párom velem házasodik, nem az ő szülei az én szüleimmel.

Kérdező!

Én a helyedben igenis elmondanám a párom apjának, hogy mi a helyzet. Ha esküvő után derül ki, akkoris balhé lesz belőle. Egyrészt arról nem tehetsz, hogy apukádnak mi a származása, másrészt jobb helyeken a szülőnek a gyereke boldogsága a legfontosabb. Amúgyis, nem azt kéritek, hogy ezentúl kéz a kézben andalogjanak, és legyenek legeslegjobb cimborák. A párod pedig keresse elő a tökét, én hozzá sem mennék ilyen alamuszi emberhez. Igenis vállaljon fel engem, a családommal, a hibáimmal, a jó tulajdonságaimmal, mindenemmel együtt. (Lehet, hogy a gyereketeken fog majd meglátszani a roma származás, (Akkor mit mondotok? megcsaltad a párod?) mint ahogy én örököltem a nagyanyámtól a szemem/hajam színét, arcformat, sőt még a fogaink is egyformák voltak.)

2019. márc. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!