Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy illik ilyenkor?
Bocsánat kissé tanácstalan vagyok...
Szóval szűk családi körben lesz az esküvőnk, polgári szertartás utána ebéd. Barátnőmet kértem fel tanunak így a családon kívül ő és családja is részt vesz utána az ebéden.
Viszont a barátnőm leánybúcsút szervez nekem kb 5-6 lány lesz ott. Kérdésem az lenne a leánybúcsún résztvevőket illik meghívni? Vagy az nagyon gáz ha a polgárira meghívom őket de az ebédre nem?
Ha nem költesz rájuk egy ebédnyi összeget sem, akkor kár velük leánybúcsúzni. A leánybúcsúra úgyis mindenki fog ajándékot vinni, vagy közöset, vagy külön, de ha nem, attól még az este is komoly pénzükbe kerül (beültök egy helyre, esztek, isztok, egyenpóló, játékok kellékei, neked szalag, tiara, léggömbök, stb...). Vagy csak ülni fogtok, és nézitek egymást?
Szóval szerintem vagy ott vannak mindkét helyen, vagy egyiken sem.
Szerintem meg az is fura lenne, ha ott lenne a szűk család, és mondjuk 5-6 barátnő. (Akkor ilyen elven a vőlegénynek is ott lehetne 5-6 barátja).
Kérdező, a barátnőd azért megbeszélhette volna Veled ezt a szervezkedést. Én lemondanám a lánybúcsút.
En mar azt se ertem a tanu csaladjat miert kell meghivni ha szuk csaladi. Meg minek kulsos tanu.
Nalunk szuk csaladi volt, minden bno megertette hogy epp ezert csaladon belul lesz a tanu is, lanybucsut meg nem tartottunk, minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!