Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valaki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki hasonló helyzetben? ( Több lent)

Figyelt kérdés
Szóval,3 éve vagyunk együtt párommal, nyáron eljegyzett. De az esküvőt 2 tanuval szeretné megtartani, mert fél, hogy megtudja az apukája, hogy félig roma vagyok.Rajtam nem látszik, de az apukámon igen. Nekem rosszul esik, h nem lehet olyan esküvőm, amilyet szeretnék, mert szégyelnem kell a származásomat...

2019. márc. 22. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ne menj hozzá ha szégyelli hogy cigány vagy! Megalázó helyzetbe akar hozni ezzel hogy titokban akarja. Tudom hogy cigányoknál nagyon fontos a szép és nagy felhajtású esküvő. Keress olyat aki nem szégyelli a származásod.
2019. márc. 22. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha még az esküvőjén is attól fél, hogy az apukája rossz szemmel fog a dologra nézni, akkor egyrészt nem elég érett még egy esküvőhöz (meg egyáltalán egy komoly párkapcsolathoz), másrészt pedig nem hajlandó kiállni melletted minden körülmények között. Én elgondolkodnék a helyedben, hogy ezek tudatában van-e értelme az esküvőnek.
2019. márc. 22. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez szörnyű, hogy szégyell téged... És mi lenne, ha kiderülne. Nem mindegy?! Az apjának is a nap végén az kéne a fontos legyen, hogy a fia boldog legyen veled, mindegy mi a származásod :/

Próbáld vele megértetni, hogy ez nagyon nem fair így...

Ha hajthatatlan, akkor viszont el kéne gondolkodni, hogy akarsz-e olyan emberrel lenni, aki szégyelli a származásod.

Ez nagyon szomorú valahol...

30n

2019. márc. 22. 17:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is szégyellem, az ismerőseim nem tudják rólam..nem úgy neveltek, nekem nem az számítana, csak az, h akiket szeretek, azok ott legyenek..
2019. márc. 22. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Apukáddal milyen a kapcsolatod? Gondolom szeretnéd, hogy ott legyen, nem?
2019. márc. 22. 18:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy ideje nem nagyon beszélünk, mivel anyukámmal gyakran veszekednek. De mivel együtt élbek és ő nevelt fel, úgy érzem, hogy egy rúgás fájdalmával felérő fájdalmat okoznék neki, ha nem hívnám meg..
2019. márc. 22. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
A legnagyobb őszinteséggel mondom neked, hogy jól gondold meg, kihez mész hozzá... A helyedben már régen a képébe röhögtem volna. Szégyell? Tényleg? Akkor nem is hagynám, hogy elvegyen.
2019. márc. 22. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
#3 szépen leírta a lényeget. Ez a fiú (nem férfi) még elsősorban a szüleinek próbál megfelelni. Nem áll ki melletted, nem vállal fel téged 100%-ban. Nem mondom, h szakíts vele emiatt, de azt igen, hogy - még - ne menj hozzá. Akkor menj hozzá, ha férfiként, társként 100%-ban felvállal téged, és kiáll melletted; akkor lesz érett a házasságra.
2019. márc. 22. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

A 3 év alatt, amióta együtt vagytok, egyszer sem jött ez elő, hogy szégyelli a családodat és téged is?

Én nem mennék hozzá. Ő nem férfi, egy kisfiú, aki még mindig az otthoni elvárásoknak akar megfelelni. Ez később csak rosszabb lenne.

2019. márc. 22. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Na na! Miért támadjátok egyből a vőlegényt? Hiszen a kérdező is leirta, hogy ő maga is szégyelli a roma származását. Ez a probléma forrása! Felnevelt az apád, de mégis szégyelled? Mit szégyellsz? Azt, hogy felnevelt vagy mit? Veszekszik anyukáddal- Ő DOLGUK! Ha veled rendes volt, akkor mi a probléma? Feltehetően a párodra is átvitted ezt a szégyenérzeted és titkolózást, igy nem csoda, hogy olyan esküvőt szeretne amilyet.

Számomra az is fura, hogy már 3 éve együtt vagytok, mindjárt itt az esküvő és nem találkoztak a szülők?? Egyik sem volt kiváncsi, hogy ki fia borjával kel egybe a gyermeke?

A családi titkok sosem vezetnek jóra. Aki pedig a származásod miatt elfordul tőled, vagy onnantól kezdve másképp viselkedik,- az annyit is ér. Semmit. Törekedjetek inkább az őszinte kapcsolatok ápolására, vagy meddig akarjátok rejtegetni Apukádat? Életed végéig? Ha szembe jön veled az utcán, amig társasággal vagy, elfordulsz, vagy úgy teszel mint aki nem ismeri??

2019. márc. 22. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!