Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy vérciki a rózsaszín és babakék koszorúslány ruha, de ehhez mit szóltok?
21:11
Ezt már én is hallottam...
21:11 vagyok
Mondta az esküvőszervezőm, és a szabóm is :P
Hát ez érdekes, ugyanis sok magyar népviselet menyasszonyi ruhájában szerepel a világoskék szín:
A régiek elég babonásak voltak, szóval nem hiszem... de aztán lehet, hogy van az országnak olyan pontja, vagy népcsoportja ahol nem jelentett jót a kék, de én itt a fórumon még olyannal is találkoztam, aki azt mesélte, hogy náluk hagyományosan kék a menyecskeruha.
Angolszász országokban pedig "valami kék, valami régi, valami új, valami kölcsönvett"....
"A kék az balszerencsét hoz az esküvőn!
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:11
Privát e-mail a válasz írójának"
"Igen. többen is mondták nekem is.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:13
"21:11 Ezt már én is hallottam...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:13
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
"bocsi, de a kála szerencsétlenséget hoz a menyasszonyi csokorban......válást jelent
A válasz megírásának időpontja: ma 08:05
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
TE MINDEN KÉRDÉSNÉL EZEN ÉLVEZKEDSZ?? BEÍROD, HOGY A KÉRDÉS TÁRGYA SZERENCSÉTLENSÉGET HOZ, AMI ÚGY HÜLYESÉG AHOGY VAN... NAGY POÉN...GONDOLOM A REGISZTRÁCIÓD TÖRLÉSÉRE HAJTASZ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!