Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőfély nélkül létezik jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőfély nélkül létezik jó lakodalom, lehet jó lagzit csinálni?

Figyelt kérdés
Párom és én nem szeretjük az olyan lagzikat, ahol vőfély az úr, vagy nem is tartjuk fontosnak, hiszen kis lagzink lesz, 50 fővel, így aztán nincs szükségünk rá. Ettől talán még jó lagzink lesz, remélem!
2010. jún. 24. 11:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem lehet, ha nekem is lesz esküvőm majd egyszer én tuti nem fogok vőfélyt hívni rá.Engem kifejezetten irritálnak!:)
2010. jún. 24. 11:53
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon is jó lagzi lesz vőfény nélkül is. Ha a zenekar húzza reggelig, akkor minden stimmelni fog!
2010. jún. 24. 11:53
 3/19 anonim ***** válasza:
19%
Ceremóniamester akkor is kell. A legrosszabb ha az örömapák terelik a népet. Vannak piszkos rossz falusi vőfélyek és vannak vérprofik akik az egész bulit a kezükben tartják.
2010. jún. 24. 12:00
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
50 fős vendégseregnél felesleges a vőfély.
2010. jún. 24. 12:01
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
most voltam egy lagziban, ahol volt vőfély. az egész estét végigordította, kaja közben is,nem lehetett rendesen enni, beszélgetni, semmit. olyan "játékok" voltak, amiktől bicska nyílt a zsebemben... szóval, tuti sokkal jobb vőfély nélkül...
2010. jún. 24. 12:02
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
voltam pár esküvőn,de vőfély egyiken sem volt. Persze ezek lagziban szokás játékok voltak, arra pedig egyszerüen vagy a vőlegény egy barátja terelte össze a népet, vagy pedig a tenúja. de persze nem rímeket faragva viccesen, mégis mindenki jól érezte magát.Szerintem felesleges pénzkidobás lenne vőfélyt fogadni.
2010. jún. 24. 12:04
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sokkal fontosabb hogy jó legyen a zene. Mert ha nem jó a zenekar, lehet akármilyan vőfély is, nem lesz semmi hangulat.
2010. jún. 24. 12:10
 8/19 A kérdező kommentje:
Zenekar jó lesz, az tuti, három fős, és jók, kaja pedig egy klassz étteremben lesz, finoman főznek. :) Köszönöm a sok kedves hozzászólást és tanácsokat! Üdv mindenkinek!!
2010. jún. 24. 12:23
 9/19 anonim ***** válasza:
77%
A miénken sem volt, és marha jól sikerült!!!
2010. jún. 24. 12:26
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

Engem irritalnak a vofelyek, szerintem uber gaz! Plane a teny,h valakinek valami idiota ficsur kell ahhoz,h jol erezze magat!

Szerintem szuper lesz az eskuvod, ne aggodj!

2010. jún. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!