Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 fős lakodalom nagy vagy kis eskuvonek szamit? (csak a csaladtagok vannak benne oket hivjuk s meg egy jo baratunkat)
Nagy.
Nővérem esküvőjén 14-en leszünk, na ez kicsi:DD
A család méretétől is függ, hogy mi számít nagynak. Ha volt már a családodban 100 főnél nagyobb létszámú lakodalom mondjuk 200-250 akkor a 100 fő nem számít nagynak. A mi családunk is hatalmas és a páromé is, és nálunk is ha csak a családot hívjuk meg meg kb. 5-6 barátot akkor kb. mi is 100-an vagy annál egy picit többen leszünk.
Azt is számold bele, hogy 1 vendég kajával innivalóval együtt kb. olyan 8-9-10 000 forint és 100 embernél az már igen tetemes összeg, még akkor is ha a legegyszerűbb lagzit csináljátok.
100 az olyan....hát tényleg esete válogatja mekkora a család.Gondolom azért kérdezi a kérdező hogy flancolásnak számít e vagy szokványosnak.Nos én még egy igen nagy család esetén sem lépném át a 100főt sőt ha valakin gondolkodom hogy jöjjön e vagy se,inkább nem hívnám.
Valahol a menyasszonytáncból igyekeznek rendezni a cehhet,valahol a szülők fínanszírozzák és a mennyasszonytánc féle pénz megy az ifjú pár közös háztartását segítendő perselybe.Akár így akár úgy de egyvalamit megjegyeznék mégha látatlanban sértő is leszek:minél nagyobb a vendégsereg annál több a potyautas aki nem perkál hanem megbújik a tömegben,de ha még szemmel jól belátható a vendégsereg akkor senki nem akar különcködni hanem odabattyog és tejel,nehogy valakinek feltűnjön hogy jé ő nem.
lehet egy 100 fős esküvőt is úgy megcsinálni, hogy ne rongyrázásnak hasson. ha tényleg csak rokonok, pár barát van ott, akkor ez van, nekem is nagy a rokonságom, de mondjuk én nem hívnám meg őket.
ugyanígy egy 50 fős esküvőnél is le lehet szállni mindenféle csicsákkal.
ha arra adnám a fejem, h férjhez menjek, akkor inkább közeli barátokat, és anyumat hívnám meg. ez max. 10-20 főt takar. sajnos a nagyszüleim már nem élnek, pedig örültem volna, ha megérik az esküvőmet. egyébként sem szeretem a nagy felhajtást, nekem valahogy az esküvő is a magánügy kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!