Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 50 fős lakodalom extrák nélkül mennyi pénzből jön ki? Vidéken!
Kicsit pontosíthatnál. Mi számít neked extráknak?
Étteremben szeretnétek? Vőfély? Zenekar?
Díszítés?
bérelt hely vagy sem
főznének vagy étterem
vidék se mind1 hogy melyik része az országnak
200ezertől a csillagos égig kb
ruha 60 -60 től ( nő-ffi)
kaja: étterem 5-10 rugo, piával, menüfőggő
otthon fejenként pár ezer, attól is függ, mi a kaja, meg abban már bent van süt is
suti cukibol: 1000 ft /fő
gyűrűk 60 tól
terembérlés: változó
anyakönyvezető költésgei 10-30 is akár
zene 40-50-60 tól
videó-fénykép, egy jobb 70-80 midnegyik
vőfély: nem muszáj de ha van 40 től
Nekünk ősszel mindenünk volt, vőfély, fotós, 1 fő zenész, fodrász, kozmetikus, de ezen felül semmi extra.
550 000 volt. Megyeszékhely.
Sztem ennél olcsóbban is ki lehet hozni.
meghívó kb 400 Ft, abból ugye páronként családonként kell egy
minimális dekoráci, virágok, az is van 20 legalább
meg szépségápolás az is olyan 4 ezer/szakembe( fodrász,s b)
Valami olvasókörbe tartanánk, zenészek, vőfély nélkül.
Még nagyon az elején vagyunk csak a terveknél tartunk!
Szeged környéke!
Mi is szeged környékén lakunk és tervezzük az esküvőnket.
A sajt kertünkben lesz, az ételt apukám készíti ott helyben, bográcsban. Nem lesz sátor, kaptunk ajándékba 4 db hófehér pavilont, aminek fel-le hajthatós mind a 4 oldala.
Az emeletes esküvői tortát rendelni fogjuk, de a legtöbb sütit mamám és anyukám süti meg az esküvő előtti napon. Én sütni fogok egy kis rétest (szintén előtte levő napot) éjfél utánra. Veszünk piát, készítünk koktélokat.
Az esküvői díszeket a hugommal együtt készítjük el, az esküvő előtt 1-2 héttel. (színes kreppapírból, különféle kartonokból stb. wedings.hu oldalon nagyon sok szuper ötlet van)... Ezek a díszek gyönyörűek, és magunk is könnyen elkészíthetjük.
Virágokat fogunk rendelni, de nem sokat (plusz egy virágkaput) mert nyáron lesz az esküvő, így alapból nagyon szép lesz a kert. Szeretnénk még egy zenekart. Meg kell venni nekem a ruhát, vőlegényemé már megvan.
Asztalokat, székeket talán kölcsönözni fogunk (ezt még nem tudom)... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!