Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik egy olyan legénybúcsúban, lánybúcsúban, ahova táncost hívnak?
Igen, a lenti kérdés ihletett meg :)
Vettél már részt ilyenen?
Nem vagyok prűd, de én tuti zavarba jönnék. Párom is pont mondta, hogy milyen ciki lehet.
Ott 8asként leírtam. Legénybúcsún a második kategóriát meg kifejteném. Ők se táncolnak rosszúl de úgy képzeld el,hogy az első kategóriás lány a bokájáig annyi pénzt költ a műsorra mint a második tetőtől talpig(12dbs ovszerrel együtt). A felső kategóriás lányok minimum 2-3 műsort összedobnak. Megérkezik kér egy öltöző szobát felveszi a munkaruhát munkavédelmi cipőt(akkora sarokkal hasadba lép mehetsz a műtőbe) megigazîtja a sminket hajat. Teljes sötétséget kér. Saját magnóval dolgozik pendriven/cdn össze van szerkesztve a műsor. Fényképezés nincs. Vagy engem vagy a fő megrendelőt megkéri a fény kezelésére.Kb tudja mennyi kell hogy jó legyen. Érzékien mozog pucsìt, vőlegényt behuzza középre. Leűlteti egy székre. Igényes sztriptìz először csak villant aztán leveszi a ruha darabokat. Zene ritmusához mozog. Rákavar egy két pasira a vendégek közűl öltánc feltérdelés...vőlegényt vetkőzteti karmolja. Végén lekapja a boxert róla. Vissza,öltözik megyünk haza.
Óccsó verziós lány. Occsó ruhadarabok,volt már aki 500forintos tangapapucsba vittem volt aki tornacipőben. Kb azt a szìnvonalat képzeld el mint az út széli szebb lányok.
Liter olcsó parfüm rájuk öntve. Kocsiból egy hét alatt se szellőzik ki. Fogazat az néha hiányos. Nincs öltözőre szükségük "utcaiba" csinálják a showt. Gyorsan lezavatják a táncot és akin látják hogy kanos rámásznak. Öltánc derékra ugrás nyomják a cicit az arcba. Gatyában túrkálás. Ha el lököd a kezét el ha nem akkor .... ráhajt a 3000-5000 re. Volt amelyiket körbe álltak páran és felváltva kényeztette őket. Volt aktus is gruppenben. Mondjuk nem értettem pasikat miért nem zavarják be a zuhanyzóba előtte. Volt olyan lány tette magát és semmi extra pénz nem jött be. Hazáig káromkodott. Valami érdekel írj privátot. Ja különben ezek a 25alatti egyetemet végzett kocka pasik nadrágba sűlnek feszt. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!