Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasodó menyasszonyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodó menyasszonyok, feleségek, hogy ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 20:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

Mi egymást először gimi elsőben láttuk, akkor utána évekig nem beszéltük. gimi 3.-nyarán gitározott a parkban és odamentem hozzá (előtte sosem csináltam ilyent...) akkor ideadta a gitárját, hogy próbáljam ki...kicsit beszélgettünk...a sors úgy hozta, hogy utána megint nem találkoztunk egy fél évig (ekkoriban neki egy barátja csapta a szelet nekem, én azt hittem NEKI nem is tetszem) Később kiderült a félév alatt végig rám gondolt és a bűntudat ölte, hogy nem lépett hamarabb...

Nem sokára megszakítottam a kapcsolatot a haverjával akkor udvarolni kezdett nekem:) ennek már 4. éve...hát remélem egy napon megkéri a kezemet, tudom, hogy szándékában áll:D

2o-L

2011. jan. 26. 10:19
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Mi nagyon régóta ismertük látásból egymást mondhatni gyerek korom óta!

Aztán ő elköltözött Pestre barátnőhöz és mikor visszajött én már nem az a kislány voltam, de nem is voltam egyedülálló, megállt mellettem és elakart vinni kocsikázni,mikor mondtam,hogy dehogy megyek nekem barátom van,hogy gondolja, egy volt barátnőmmel összejött utólag kiderülve azért h a közelembe legyen,mikor szétmentünk a barátommal ő elkezdett udvarolni,keresett hiába próbáltam elküldeni,szerelem lett, ennek most lesz 3 éve, együtt élünk,házvásárlás és lagzi előtt állunk!

Én 21 vagyok ő 27!

2011. jan. 26. 12:18
 23/34 anonim ***** válasza:
67%

ÁÁÁ ma 9.46-os!!

Ez a téves hívás sztori nagyon durva!! Hogy örülhetett a fickó annak a tévedésnek.. :)

Neten ismertem meg a párom.

22N

2011. jan. 26. 13:51
 24/34 anonim ***** válasza:
80%
Ingatlanosként dolgoztam régebben, akkor találkoztam egy olyan történettel, hogy a lány eladta a lakását, a vevő srácnak megtetszett a lány. Pár hónap múlva a lány oda is költözött hozzá (a régi saját lakásába :)).
2011. jan. 26. 14:13
 25/34 anonim ***** válasza:
55%

Interneten :)

Én írogattam, ő meg épp társ keresett csak eltévedt a fórum részlegre :) Nem tudtam lerázni

Aranyos volt, kedves, nem a melldöngetős díszhím.

6 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves kislányunk és 3 hónapja vagyunk házasok :) Nagyon nősülni akart.

2011. jan. 26. 17:07
 26/34 anonim ***** válasza:
90%

Bátyám jó barátja volt, eleinte nagyon utáltam, mert nekem a szemem fénye a macskám volt, ő meg mindig hozta a kutyáját mikor jött a testvéremhez. Tehát a legelején abból állt a kapcsolatunk, hogy én voltam a gonosz húgi aki mindig kiosztja.

Aztán egyszer úgy döntöttem, hogy a testvéremmel tartok iszogatni és ő is ott volt. Akkor elkezdtünk beszélgetni, rá kb 1 hónapra össze is jöttünk. Ennek már több mint 5 éve, 2 és fél éves a lányunk. A kutya és a macska azóta is megvannak, egész jól kijönnek :)

2011. jan. 26. 18:19
 27/34 anonim ***** válasza:
55%
Igaz még nálunk sincs tervben az esküvő de ha nem baj leírom :) A páromat ismerem évek óta, régen a barátnőmnek tetszett nekem kicsit sem. Aztán úgy hozta a sors, hogy egy faluba költöztünk és egy este elmentem a barátaimmal iszogatni(bár kicsit sem akartam). Beültünk és úgy adódott oda ültünk az asztalukhoz én pont mellé "kerültem". Elkezdtünk beszélgetni és az idő repült. Az összes ismerős elment haza mi meg kiültünk a teraszra. Megpróbált megcsókolni de én nem hagytam, mert barátom volt akkoriban( szakítófélben voltunk és 2hónapja nem találkoztunk,távkapcsolat). Mondtam neki, hogy ez így nem megy mert barátom van stb. Elkísért haza de nem volt semmi csak beszélgettünk. Amikor már otthon voltam rájöttem el sem kérte a számom.Másnap beszéltem a barátommal és otthagytam (nem a mostani miatt amúgy is érett a dolog csak ez megerősített a dologban). Másnap írt egy smst, hogy találkozunk-e, találkoztunk és azóta szinte minden nap lassan 4 éve.
2011. jan. 26. 19:22
 28/34 anonim ***** válasza:
72%
Az interneten ismertem meg a ferjemet, aki kulfoldi es kulfoldon elt. 20 eves voltam, mikor megismertem. Azota is egyutt vagyunk, gyerekunk is van mar.
2011. jan. 26. 20:46
 29/34 anonim ***** válasza:
én a szokásos "senki nem fog belém szeretni,egyedül maradok,csak kihasználásra vagyok jó" időszakomat éltem,mikor interneten próbából írtam egy srácnak ey társkeresőn.Meglepetésemre ő visszaírt.Elkezdtük levelezni,majd chatelni,aztán megbeszéltünk egy személyes találkozót.Ennek lassan 3,5 éve,és lassan egy éve a felesége vagyok:)
2011. jan. 27. 07:46
 30/34 anonim ***** válasza:
51%
Elmentem diákmunkára szombaton délelöttös műszakba, ő jött ki értünk a portára.Négyen mentünk diákok, ez egyiket haza kellett küldeni,mert nem volt 18. A másik kettőt egy csarnokba rakta, engem meg egy másikba.Ő éjszaka volt bent, mikor ment haza megnézett megy-e a meló, aztán elköszönt.Dolgozok tovább, éreztem, hogy áll valaki mögöttem, megfordultam és megkérdezte, hogy elmennék-e vele este bulizni. Két másodpercem volt eldölteni, hogy elmegyek-e vele,ugyanis előző este a volt párom hívott, hogy próbáljuk meg újra(ő szakított).Elmentem vele, két hét múlva összeköltöztünk. Az esküvőnk 2011.08.06-án lesz!
2011. jan. 27. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!