Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodó menyasszonyok, feleségek, hogy ismertétek meg a párotokat?
Mi egymást először gimi elsőben láttuk, akkor utána évekig nem beszéltük. gimi 3.-nyarán gitározott a parkban és odamentem hozzá (előtte sosem csináltam ilyent...) akkor ideadta a gitárját, hogy próbáljam ki...kicsit beszélgettünk...a sors úgy hozta, hogy utána megint nem találkoztunk egy fél évig (ekkoriban neki egy barátja csapta a szelet nekem, én azt hittem NEKI nem is tetszem) Később kiderült a félév alatt végig rám gondolt és a bűntudat ölte, hogy nem lépett hamarabb...
Nem sokára megszakítottam a kapcsolatot a haverjával akkor udvarolni kezdett nekem:) ennek már 4. éve...hát remélem egy napon megkéri a kezemet, tudom, hogy szándékában áll:D
2o-L
Mi nagyon régóta ismertük látásból egymást mondhatni gyerek korom óta!
Aztán ő elköltözött Pestre barátnőhöz és mikor visszajött én már nem az a kislány voltam, de nem is voltam egyedülálló, megállt mellettem és elakart vinni kocsikázni,mikor mondtam,hogy dehogy megyek nekem barátom van,hogy gondolja, egy volt barátnőmmel összejött utólag kiderülve azért h a közelembe legyen,mikor szétmentünk a barátommal ő elkezdett udvarolni,keresett hiába próbáltam elküldeni,szerelem lett, ennek most lesz 3 éve, együtt élünk,házvásárlás és lagzi előtt állunk!
Én 21 vagyok ő 27!
ÁÁÁ ma 9.46-os!!
Ez a téves hívás sztori nagyon durva!! Hogy örülhetett a fickó annak a tévedésnek.. :)
Neten ismertem meg a párom.
22N
Interneten :)
Én írogattam, ő meg épp társ keresett csak eltévedt a fórum részlegre :) Nem tudtam lerázni
Aranyos volt, kedves, nem a melldöngetős díszhím.
6 éve vagyunk együtt, van egy másfél éves kislányunk és 3 hónapja vagyunk házasok :) Nagyon nősülni akart.
Bátyám jó barátja volt, eleinte nagyon utáltam, mert nekem a szemem fénye a macskám volt, ő meg mindig hozta a kutyáját mikor jött a testvéremhez. Tehát a legelején abból állt a kapcsolatunk, hogy én voltam a gonosz húgi aki mindig kiosztja.
Aztán egyszer úgy döntöttem, hogy a testvéremmel tartok iszogatni és ő is ott volt. Akkor elkezdtünk beszélgetni, rá kb 1 hónapra össze is jöttünk. Ennek már több mint 5 éve, 2 és fél éves a lányunk. A kutya és a macska azóta is megvannak, egész jól kijönnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!