Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 800ezer-1.5millióba került az esküvője, annak
mindenkinek megvolt rá a pénze, vagy pótolta hitelből?
Ismerős csinálta ezt.1.5 milla, 18 évesen, hitel és a poén,hogy nem igazi esküvő volt,legalábbis jogilag nem,mivel csak templomban esküdtek:)Jó mi?:S (és nem nem cigányok)
2010. jún. 21. 08:55
Hitelt mi sem vettünk volna fel rá. Nekünk a szülők állták felesben, és utána visszaadtuk. Elvileg ő nem akarták, de mivel visszajött az ára, fogtuk szépen a pénzt, és visszaadtuk.
2010. jún. 21. 08:58
1,7 milla volt és nagymamám állta az egészet...
2010. jún. 21. 09:58
8:55
ma már lehet csak templomban is esküdni, az is hivatalos kb. 8-10 éve.
2010. jún. 21. 17:42
Mi magunk álljuk, kb. 1,2 milliós költség vetéssel. Ha lassabban jön össze a pénz, akkor eltoljuk 1-2 hónappal.
Mi úgy akarunk nekiállni, hogy minden fedezet 100%ra meglegyen rá. AMit hoznak nászajándékba, annak pedig örülni fogunk, és mivel minden fedezet meg van rá alapból, ezért ha nem jön vissza a lagzi ára, akkor sincs baj, mert sehova nem fogunk tartozni egy forinttal sem.
2010. jún. 21. 21:45
Nem, a templomi még mindig nem hivatalos! Az egyik barátoméknál is csak az volt 5 éve, most szétmentek, de nem volt válóper, mivel hivatalosan nem voltak házasok.
2010. jún. 22. 21:36
17/19 anonim válasza:
Aki esküvőre hitelt vesz föl, az egy barom! Ennyi! Meg az is, aki ilyen nagyon komoly összeget fordít rá, holott nem igazán tehetné meg... teljesen fölösleges. Meg ez a barom amerikai szokás, h eldobjuk a virágcsokrot. Persze aztán meg minden menyasszony meg akarja tartani a sajátját, ezért csináljunk 2 csokrot, 1-et amit eldobsz, 1-et meg amit megtartasz... röhejes... a lényeg, h ba**k a pénzt, amire csak lehet, és lehetőleg fölösleges dolgokra...
2010. jún. 27. 22:12
Szerintem a legtöbb nagy lagzit a szülők állják. Sokszor a fiatalok nem is akarnak meghívni az ezred unokatesóig mindenkit, de apuci adja a lóvét, így marad a hagyományos nagy lagzi. Aki meg erre hitelt vesz fel, az meg is érdemli, hogy eladósodjon!
Nekünk kis költségvetésű esküvőnk és lagzink volt, de amíg élek nem felejtem el. Csodálatos nap és éjszaka volt, azokkal, akik a legfontosabbak a páromnak és nekem. Nem hiányzott sem a vőfély, sem az élő zene,sem a drága ruha, sem a szükségesnél jóval több kaja, ami úgyis veszendőbe megy, sem a profi fotós és videós vagy a százezres dekoráció.
((A templomi esküvő jogilag valóban nem érvényes, de speciel engem rohadtul nem érdekel, hogy a Magyar Állam házasnak tart-e. Nálam a házasság hit kérdése. Régebben (elvileg)tilos volt úgy templomban esküvőt tartani, hogy előtte nem volt polgári. Mostmár lehet, de jogilag nincs semmilyen "ereje".))
2010. aug. 22. 21:50
19/19 mandy-84 válasza:
Látom régi a fórum,de nem bírok elmenni mellette hozzászólás nélkül. Mi van akkor ha lakás már van?Mert azt olvasgattam itt többektől, hogy ha lagzira hitelt vesz fel,mikor fog tudni lakást venni? Én nem értek egyet azzal h ne lehessen hitelt felvenni.Ha máshogy nem lehet megoldani és az embernek van egy álma,akkor jön a hitel.Részemről a párommal van lakásunk,de jelen állásunk szerint ha spórolgatni kéne,akkor csak x év múlva tudnánk egy kis esküvőt szervezni. Nekem pedig nagy álmom,h ha nem is 100 fős,de egy kis szép lagzim legyen és elegem van abból h ebben a szar országban az embernek minden álmáról le kell mondania. Szóval részemről hitelből fogom megoldani az esküvőmet és nem érzem magam emiatt hülyének.1 millió ft-os hitelt 3-4 év alatt 2 fizetésből simán,könnyedén vissza lehet fizetni.
2012. máj. 31. 10:53
Kapcsolódó kérdések: