Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mindenkinek ilyen nehéz?
Én 10 hónapja költöztem el otthonról a Páromhoz, és egyáltalán nem volt ilyen érzésem, eszembe sem jutott:)
Nem lehet, hogy nem vagy boldog a mostani helyzetedben??22/L
A felnőttkor ezzel jár. Nem lóghatunk mindig a szüleink nyakán. Lehet, hogy szép volt a gyerekkorod, de ennek most már vége. Örülj annak, hogy ilyen volt, bőgni meg végképp nincs miért. A szüleid továbbra is ott vannak, bármikor beszélhetsz valük, nem vagy tőlük eltiltva. Sőt, ami azt illeti, ha nem bírod Anyu meg Apu nélkül, akár haza is költözhetsz...
A magam részéről én alig vártam, hogy végre megpattanhassak otthonról, senki ne szóljon bele az életembe, és a magam ura lehessek végre. Egyáltalán nem hiányzik az állandó csesztetés, illetve hogy anyám rám akarja kényszeríteni az akaratát. A legjobb döés volt, hogy 18 évesen elmentem otthonról, egy percre sem bántam meg. Így a saját életemet élem felnőttként, nem anyámét gyerekként.
Eddig te voltál a gyerek, most egy gyereket kaptál(pasid) aki a nyakadon csüng.
Amúgy nem lehet az, hogy akivel vagy, kihasznál téged és megfojt ebben a kapcsolatban?
Mi miatt szoktál sírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!