Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, mindenkinek ilyen nehéz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mindenkinek ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Lányok, mindenkinek olyan iszonyú nehéz túllépni azon, hogy már nem a szüleviel él, hanem egy külön családja van a szerelmével és mégsem érzi teljesen boldognak magát, pedig egész életében erre vágyott. Nekem nagyon nehéz, sokszor sírok emiatt, pedig nem kellene, csak az emlékek, hogy már soha többé nem lesz ez vagy az velük... szóval a jó emlékek miatt. Ki mikorra lett túl ezen? És mennyire volt nehéz neki?
2009. nov. 25. 11:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
hány éves vagy?:)
2009. nov. 25. 11:37
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem volt ilyen, pedig már négy éve elköltöztem a szüleimtől. De nagyon gyakran találkozom velük.
2009. nov. 25. 11:38
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is könnyen elszakadtam, persze tartom a kapcsolatot anyukámmal.
2009. nov. 25. 11:48
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 hónapja költöztem el otthonról a Páromhoz, és egyáltalán nem volt ilyen érzésem, eszembe sem jutott:)

Nem lehet, hogy nem vagy boldog a mostani helyzetedben??22/L

2009. nov. 25. 11:48
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem, hogy önállóan a saját életemet élhetem. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel , rendszeresen telefonálunk, elmegyek hozzájuk, ha valami gond lenne, akkor tudom, hogy számíthatok rájuk. De jó a saját életemet is élni.
2009. nov. 25. 11:49
 6/27 anonim ***** válasza:
71%

A felnőttkor ezzel jár. Nem lóghatunk mindig a szüleink nyakán. Lehet, hogy szép volt a gyerekkorod, de ennek most már vége. Örülj annak, hogy ilyen volt, bőgni meg végképp nincs miért. A szüleid továbbra is ott vannak, bármikor beszélhetsz valük, nem vagy tőlük eltiltva. Sőt, ami azt illeti, ha nem bírod Anyu meg Apu nélkül, akár haza is költözhetsz...

A magam részéről én alig vártam, hogy végre megpattanhassak otthonról, senki ne szóljon bele az életembe, és a magam ura lehessek végre. Egyáltalán nem hiányzik az állandó csesztetés, illetve hogy anyám rám akarja kényszeríteni az akaratát. A legjobb döés volt, hogy 18 évesen elmentem otthonról, egy percre sem bántam meg. Így a saját életemet élem felnőttként, nem anyámét gyerekként.

2009. nov. 25. 11:57
 7/27 anonim ***** válasza:
71%

Eddig te voltál a gyerek, most egy gyereket kaptál(pasid) aki a nyakadon csüng.

Amúgy nem lehet az, hogy akivel vagy, kihasznál téged és megfojt ebben a kapcsolatban?

Mi miatt szoktál sírni?

2009. nov. 25. 12:02
 8/27 anonim ***** válasza:
Fél éve élünk teljesen külön a szüleimtől, de szinte minden másnap hazamegyek hozzájuk, az első pár napba volt ilyen érzésem, de hamar elmúlt, hiszen bármikor hazatudok szaladni hozzájuk és telefonon is ingyen hívom őket:)
2009. nov. 25. 12:02
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
jó neked én legszívesebben most elköltöznék innen ha lehetne. Állandóan sírok mert nemhagyják hogy azt tegyem amit akarok. végzős létemre felettem ülnek és nézik hogy csinálom a leckét. Nemhagyják hogy a szaközépsulit válasszam azt akarják mindenáron hogy a gimi-be menjek. Azt mondják, hogy bunkó vagyok aki nem tud gondoskodni magáról :´(
2009. nov. 25. 12:10
 10/27 anonim ***** válasza:
Ha UGYÉRZED HOGY BÁNT HOGY NEM VAGY VELÜK MENJ HOZZÁJUK HA MEGTEHETED PERSZE MINDENNAP ÉS TELEFONÁLJ NEKIK HA KICSIT TÁVOLABB LAKSZ NE AGGÓDJ EGYSZER ELMULIK A HIÁNY....SOK SIKERT
2009. nov. 25. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!