Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretnek tetszeni mindenkinek?
Figyelt kérdés
Sokszor buszon, villamoson, meg utcán úgy néz rám sok lány, mintha tökre tetszenék neki, Meg így kelletik magukat.
De, oszttársam szerinte, ne higgyem azt, hogy olyan jóképű lennék, csak arról van szó, hogy a lányok szeretik, ha megnézik őket, meg szeretik kelletni magukat.
2011. jún. 23. 10:28
1/9 anonim válasza:
vágd nyakon az oszt társadat mert ahelyett hogy biztatna, inkább rombolja az önbizalmadat. vagy az is lehet hogy meleg és kelessz neki xDDD
2/9 anonim válasza:
lol homihaver terel a csajokról, vigyázz.
3/9 anonim válasza:
Hát szeretik kellettetni magukat, hogy nőveljék a büszkeségüket,önbizalmukat de azért azt inkább úgy, hogy kiöltöznek és nem úgy hogy bámulnak téged...szóval valószinü bejössz nekik.
4/9 anonim válasza:
Engem soha nem bámult egy lány se, szal mégiscsak nem nézhetsz ki olyan rosszul.
5/9 anonim válasza:
Én kimondottan utálom ha bámulnak,csak olyanoknak szeretek tetszeni akik nekem is tetszenek.
6/9 anonim válasza:
Csak azért hiszed ezt,mert nagyon kanos vagy...XDD
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: xDDDDDD
2011. jún. 23. 13:03
8/9 anonim válasza:
hát ez azért jóó :D
bocsii csak ez úgy állatlánosba mondom
lehet azért néznek mert, nem áll jó a hajad , ruhádal van baj a csajok az ilyeneket kiszurják.
de az is lehet h téll bejössz nekik...pasiból vagy állapicsd meg h miféleképen néz rád igazán. Szorakozik vagy ép nem. Tipikus magamból indulok ki csak azért.
ám első hozzá szólónak igaza van nyakon kéne baszni a osztálytársaidat... azoknak meg pont bejössz hid el :)
9/9 anonim válasza:
Sztem tutira bejöttél a csajnak:) Am a csajoknak sztem csak jóérzés ha bejönnek fiúknak, mert akkor tuggyák hogy szépek és nem rondák avgy ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!