Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, mindenkinek ilyen nehéz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mindenkinek ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Lányok, mindenkinek olyan iszonyú nehéz túllépni azon, hogy már nem a szüleviel él, hanem egy külön családja van a szerelmével és mégsem érzi teljesen boldognak magát, pedig egész életében erre vágyott. Nekem nagyon nehéz, sokszor sírok emiatt, pedig nem kellene, csak az emlékek, hogy már soha többé nem lesz ez vagy az velük... szóval a jó emlékek miatt. Ki mikorra lett túl ezen? És mennyire volt nehéz neki?
2009. nov. 25. 11:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Probáld rendbe hozni a viszonyt sok sikert hozzá
2009. nov. 25. 19:54
 22/27 anonim ***** válasza:

nálunk ez úgy történt, hogy anyukám elköltözött a pasijához, engem meg ott hagyott egyedül a lakásban. persze eltartott, de hiányzott iszonyúan (nagyon szeretjük egymást.) csak hát ő úgy gondolta, hogy leérettségiztem, boldogulok egyedül is, ő meg szeretett volna a pasijával lakni.

amikor összejöttem a párommal, szinte azonnal hozzám költözött :) azóta nagy az öröm meg a bódottá :)

2009. nov. 25. 20:22
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerűen hagyd abba a hisztit, és állj meg a 2 lábadon végre! ejjj!
2009. nov. 26. 07:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor minek kötöztél el otthonról??? Valószínűleg nem vagy kész elkötelezni magad, mert még mindig hazahúz a szíved! Lehet, elsietted a dolgokat!!!
2009. nov. 26. 19:07
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Én is elköltöztem, 3 hónapig bírtam. Utána hazaköltöztem.
2009. nov. 28. 18:03
 26/27 anonim válasza:
Én most állok költözés előtt. És én is ezt éreztem, amit te. El voltam keseredve, mivel lehetséges, hogy munka miatt 360 km-re kell költöznünk. Próba képpen elutaztunk oda egy hétre, hogy tudjam, hogyan viselem majd a távollétet. Csak elindulni volt nehéz, utána már jól éreztem magam, mert a párommal és a babánkkal lehettem. Viszont tudom, hogy mikor a párom egyedül utazott el hetekre (hogy engem biztonságban tudjon anyuéknál a picivel, illetve akkor még terhesen), akkor nagyon szenvedtem nélküle. Folyton sirógörcs tört rám. Rájöttem, hogy bárki hiányát el tudom viselni, csak a szerelmemét nem. Te is gondold végig mindezt. Most már ott tartok, hogy boldogan keresgélek az albérlethirdetések közt, és alig várom, hogy elkezdhessük a külön életünket. :) Ez jó dolog, a saját család. Próbálj pozitivan hozzá állni. Attól, hogy elköltözöl a szüleidtől, még nem halnak meg, ugyanúgy tartod velük a kapcsolatot, szeretitek egymást. Ez az élet rendje.
2009. nov. 29. 19:55
 27/27 anonim ***** válasza:
lol hány éves vagy 14?
2009. dec. 1. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!