Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 800ezer-1.5millióba került az esküvője, annak mindenkinek megvolt rá a pénze, vagy pótolta hitelből?
Annál nagyobb baromságot még nem hallottam, minthogy valaki esküvőre hitelt vegyen fel.
Aztán lakás meg soha nem lesz, mert 10 évig fizetik az esküvőt.
Az esküvőre hitelt felvenni olyan, mint amikor nyaralásra vesznek fel hitelt. Baromság.
Akinek nincs pénze rá, gyűjtögessen, vagy csapjon kis esküvőt.
Esküvőre hitel...Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér!
Ha nem vagytok kőgazdagok, nem kell nagyzolni az esküvővel.
dejó, én megkímélem magam az efféle badarságoktól. nem lesz esküvőm, nincs szükségem se spórolásra, se hitelre.
de elgondolkodtat, hogy akinek már az esküvőre is hitelt kell felvenni, annak miből lesz lakása???
nagyon a béka popója alatt van a kedves honfitársak pénzügyi kultúrája...
ja, igen, és most jön lepontozás...
én a környezetemben még nem hallottam olyanról, hogy bárki is hitelt vett volna fel az esküvőjére.
csak kisebb összeget érdemes felvenni szerintem, ha hiányzik valami kis plusz, amit nagyon szeretnétek, max. 300 000 forintig, aminek remélhetőleg bejön az ára a borítékokból.
(ezt csak azért írom, mert akiket ismerek, mindenkinek nagyon kevés pénz származott a nászajánkékként kapott borítékokból)
Azt hiszem félre értettetek:)
nem akarok hitelt felvenni,hogy 80-100fős lagzit tarthassak.Szerény szűk családos vacsora lesz az esküvő után,épp azért ,mert nincs pénzünk nagy lagzira.
Egyszerűen csak érdekelt,hogy aki annyit költött a lagziára,az miből finanszírozta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!