Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi hajpántot keresek, hol lehet venni?
Mielőtt még valaki azt írná, google a barátom, igen, rengeteget megnéztem, több (legalább 10) üzletben, menyasszonyi kellékesben jártam.
Mindenhol csak olyan van, aminek a két végén van egy-egy lyuk, és oda még be kell fűzni egy szalagot, és azzal lehet rögzíteni, vagy pedig még hullámcsattal kell megfogatni (kibontott hajra szeretném, órákig próbáltuk, de a hajcsat nem fogja meg.)
Természetes göndör hosszú hajam van, ezért nem szeretnék semmiféle feltűzött frizurát.
Tehát olyat nem árulnak, ami olyan, mint az úgynevezett "hajráf"? És arra van rádolgozva a díszítés? (gyöngyök, ilyesmi).
(Hajdrót, fejszalag, ilyenek vannak rogyásig, de az, ami régen a koszorú funkcióját töltötte be, ráilleszti a fejére, mint pl. azok a bársonnyal bevont hajráfok, ilyen menyasszonyi fejdísz nem létezik?
Jó kérdés. Nem vagyok menyasszony, de sokáig hordtam hajráfot, a kibontott egyenes hajamban is jól megült, mindenféle egyéb rögzítés nélkül, sejtem, mit keresel.
Nemrég segítettem én is valakinek keresgélni a neten, minden fényképen ezeknek a féköríves dolgoknak van lyuk a végén. Nem tudom, gumi megy oda, vagy szalag, de tényleg fura.
Hajráfot keress, ne pedig hajpántot.
Ha van elég idő, aliexpressen tuti vannak, érdemes keresni. Vagy veszel egy fehér hajráfot és kidekorálod te, vagy egy ügyes barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!