Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem olyan menyasszonyi ruhát mutatni, ami nagyon-nagyon meseszép, már-már lélekzetelállító? Természetesen szerintetek.
Rengeteget böngésztem már a neten. Nagyon sok ruhát letöltöttem, amik tetszettek. Meg is vettem a ruhámat szinte azonnal, ahogy elindultam keresgélni, amit nagyon imádok. De volt aki azt mondta: "Különlegesebbre gondoltam, hogy lesz neked...egyedibb, drágább".
Őszintén, én nem tudom milyen ruha az a különleges, egyedi stb., amire azt mondják az emberek: "Te jó ég, de csodálatos!"
Szerintetek?
Bocsi, nem linkelek.
Olyan ruha legyen rajtad, ami neked tetszik, hisz ez a te esküvőd.
Amúgy ha lesz rajtad szép smink, hajad meglesz csinálva, és fátyol lesz rajtad, egészen más lesz az összhatás, hidd el nekem.
Amúgy, hogy válaszoljak, imádom a csípkéket, és tetszik, ha a derekától terebélyesedik. (Nekem ez a fazon áll jól)
Nagyon tetszenek a letisztul, kicsit egyenes szoknyájúak is, akár sellő fazonú (abból csak néhány), de nekem azok nem állnak jól, mert alacsony vagyok.
Az ruha alső rész ilyen, csak a teteje másabb. Az szitkás és csipkés is egyben. A fazon stimmel.
Szerintem nagyon szép ez a ruha, amit linkeltél, kérdező.
Talán azért szólhatott be az ismerős, mert manapság sokkal divatosabbak a szűkre szabott ruhák, sellőfazon és társai, bővebb ruhákból meg inkább a szimpla A-vonalas a jellemző, max alátüllözött szoknyával.
A te ruhád klasszikus hercegnő/báliruha. Szerintem gyönyörű, csak egyszerűen manapság kevésbé divatos a nagy szoknya, ahogy látom. :)
Nekem személy szerint az A vonalú ruhák a kedvenceim:
Nekem ez a legszebb:
(De én is kaptam meg rá már, hogy "semmi különös."
Tényleg ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!