Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok nekem olyan menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok nekem olyan menyasszonyi ruhát mutatni, ami nagyon-nagyon meseszép, már-már lélekzetelállító? Természetesen szerintetek.

Figyelt kérdés

Rengeteget böngésztem már a neten. Nagyon sok ruhát letöltöttem, amik tetszettek. Meg is vettem a ruhámat szinte azonnal, ahogy elindultam keresgélni, amit nagyon imádok. De volt aki azt mondta: "Különlegesebbre gondoltam, hogy lesz neked...egyedibb, drágább".

Őszintén, én nem tudom milyen ruha az a különleges, egyedi stb., amire azt mondják az emberek: "Te jó ég, de csodálatos!"

Szerintetek?

2018. jún. 24. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, nem linkelek.

Olyan ruha legyen rajtad, ami neked tetszik, hisz ez a te esküvőd.

Amúgy ha lesz rajtad szép smink, hajad meglesz csinálva, és fátyol lesz rajtad, egészen más lesz az összhatás, hidd el nekem.

2018. jún. 24. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy, hogy válaszoljak, imádom a csípkéket, és tetszik, ha a derekától terebélyesedik. (Nekem ez a fazon áll jól)

Nagyon tetszenek a letisztul, kicsit egyenes szoknyájúak is, akár sellő fazonú (abból csak néhány), de nekem azok nem állnak jól, mert alacsony vagyok.

2018. jún. 24. 14:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Az ruha alső rész ilyen, csak a teteje másabb. Az szitkás és csipkés is egyben. A fazon stimmel.

[link]

2018. jún. 24. 14:59
 4/11 A kérdező kommentje:
*alsó része
2018. jún. 24. 15:00
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
[link] - teteje iugyanolyan, az öv alatti része pedig lágy esésű, chiffon anyagból :)
2018. jún. 24. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
5-ös tényleg extrém, és szépséges.
2018. jún. 24. 17:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a meseszép és a lélekzetelállító, ami NEKED tetszik. Ízlések és pofonok ugyebár. Az illető, aki ilyet beszólt neked, nem csak egy nagy bunkó, de némi rosszindulatot is vélek felfedezni benne, talán irigységet. Még ha ez is a véleménye, illett volna megtartania magának. Ne hagyd, hogy elérje a célját, és elbizonytalanítson, biztosan gyönyörű leszel a ruhádban :)
2018. jún. 24. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép ez a ruha, amit linkeltél, kérdező.

Talán azért szólhatott be az ismerős, mert manapság sokkal divatosabbak a szűkre szabott ruhák, sellőfazon és társai, bővebb ruhákból meg inkább a szimpla A-vonalas a jellemző, max alátüllözött szoknyával.

A te ruhád klasszikus hercegnő/báliruha. Szerintem gyönyörű, csak egyszerűen manapság kevésbé divatos a nagy szoknya, ahogy látom. :)

Nekem személy szerint az A vonalú ruhák a kedvenceim:

[link]

2018. jún. 25. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a legszebb:

[link]

(De én is kaptam meg rá már, hogy "semmi különös."

Tényleg ízlések és pofonok.

2018. jún. 25. 11:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon gyönyörűek a ruhák amiket linkeltetek. :) És igaz, mindenkinek más a szép, más a különleges.
2018. jún. 25. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!