Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így, vagy elég lelakott ruhák vannak a legtöbb menyasszonyi ruha kölcsönzőben?
Kiegészítőkért voltunk a T....éz körúton, 5-6 kölcsönzőt bejártunk, míg találtunk, amit kerestünk. Barátnőmmel mentem, volt idő szemrevételezni a ruhákat, míg ő válogatott a fátylak, satöbbik között.
A többség nagyon leharcolt volt.
Vagy a szépeket, "friss" fehér színűeket máshol tartják? Vagy valamitől ezek aztán mégis jól fognak mutatni a menyasszonyon?
1-es, köszönöm a kioktatást:)
A barátnőm VARRATOTT, ezért CSAK az új kiegészítők megvásárlásáért (fátyol, kesztyű, ékszer), mentünk a kölcsönzőkbe.
Addig nézegettem a ruhákat, csak úgy szemre, nem fogdostam, de már látszatra is nagyon lelakottak.
Barátnőm varrat, 160 ezerért. Kinézte egy kölcsönző weboldalán, fénykép alapján készítik neki egy varrószalonban. És ehhez vettünk új dolgokat neki, többek között ruhazsákot, amiben hazaviszik majd a varrónőtől.
Pont az általad leírtak miatt nem kölcsönzés párti ő sem.
Első, jól benézted a kérdést. Értő olvasás:)))
Kérdező, amúgy én a lányomat kísértem (akár én is kiírhattam volna a kérdést), szintén megvarratott vadiúj ruhához vettünk fátylat és pár egyéb kiegészítőt. Nem tudtam nem megnézni a ruhákat, szerintem is elég tré a felhozatal (mi csak három helyen voltunk, egyik helyen fátyol, másik helyen kesztyű, harmadik helyen gyöngysor volt a beszerzés tárgya.)
Még lehet, hogy vidéki városban szebbek vannak, gyerekem is mondta, hogy ezekből a ruhákból egyik sem tetszik neki.
Vagy: tényleg elrejtve tartják az igazán gyönyörűeket, hófehéreket:)
4-es, neked tényleg valami problémád van az ÉRTŐ olvasással.
A kérdező is, és én is, azt írtuk, hogy mivel vadiúj ruha lesz, a VADIÚJ kesztyűt, VADIÚJ fálylat, VADIÚJ menyasszonyi ékszereket VÁSÁROLTUK MEG, mégpedig menyasszonyi ruha kölcsönzőben.
A VADIÚJ ruhához, amit máshol varrnak meg.
De hogy megnyugtassalak, még aki kölcsönzi is a ruhát, az is VADIÚJAN veszi meg a fátylat, kesztyűt, ékszereket.
Mégpedig meg fogsz lepődni, menyasszonyi ruha kölcsönzőben.
Nehéz felfogni, mi?
Mondjuk ne aggódj, valószínű nem lesz rá szükséged:))
4-es: Dehogy kölcsönzöd, miért kölcsönöznél már fátylat és kesztyűt. Bemész, és megveszed, mint egy boltban.
Kiegészítőket, kellékeket árulnak, megvételre, vadonat újan, akkor veszi elő a zacskóból a kölcsönzős.
Pl. fátyol volt 25 ezer, kesztyű volt 8 ezer, mienk (barátnőmé) marad. A ruha is az övé marad, mert azt varratja (de ez nem is kérdés.)
Na, én ezért nem veszek ott ruhát.
Elmentünk több alkalmiruha-üzletbe, és ott találtam egy csodaszép törtfehér sifon maxiruhát.
Nem érdekelt, hogy nem szalonból van, mert bőven felülmúlta sok onnan való társát, és kemény 8000 Ft-ot fizettem érte :D
Ilyesmi, csak már a felsőrésze:
Utolsónak: Nem, nem keverem az ekrü színnel. Ezek fehér ruhák voltak, de nem volt szép a színük.
Most nem sorolom fel a szalonokat, mert az már biztosan nem szabályos.
De ezért is kérdeztem, biztos vannak szalonban is szépek amúgy.
Barátnőm nem bánta meg, ő a Boglárka szalon katalógusában talált egyet, és azt varratta meg, álomszép lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!