Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én látom így, vagy elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így, vagy elég lelakott ruhák vannak a legtöbb menyasszonyi ruha kölcsönzőben?

Figyelt kérdés

Kiegészítőkért voltunk a T....éz körúton, 5-6 kölcsönzőt bejártunk, míg találtunk, amit kerestünk. Barátnőmmel mentem, volt idő szemrevételezni a ruhákat, míg ő válogatott a fátylak, satöbbik között.

A többség nagyon leharcolt volt.

Vagy a szépeket, "friss" fehér színűeket máshol tartják? Vagy valamitől ezek aztán mégis jól fognak mutatni a menyasszonyon?

2018. jún. 28. 16:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De akkor már egy technikai kérdést hadd tegyek fel:

Tehát, ha egy menyasszony kiválasztja a ruháját mondjuk márciusban, és esküvő augusztusban lesz. A ruhát lefoglalózza. Akkor azt kiadják még azért közben másnak?

(Nem vagyok érintve, de érdekel a dolog.)

Tudja valaki?

2018. jún. 29. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen kiadaják általában.én úgy tudom hogy minimum egy hétnek kell lenni a két időpont között.
2018. jún. 29. 20:14
 13/14 A kérdező kommentje:

13-as, köszi:)

De akkor simán lehet olyan, hogy pl. a márciusban kiválasztott ruha már nem egészen úgy néz ki mondjuk augusztusban.

(Na mindegy, én is varratni fogok, ozz, ahol a barátnőm is, a mienk jövő májusban lesz.)

2018. jún. 30. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általában visszlalkítják.

Nekem azt mondta a kölcsönzős nő:

"De jó hogy te is úgy szeretnéd mint a másik lány, így nem kell vele bajlódni"

Amúgy én is varratáspárti vagyok, de egy szalagavatóra jó a kölcsönzött is :)

2018. júl. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!