Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? A menyasszonyi ruha színét figyelembe kell e venni a díszítő szín kiválasztásakor?
Figyelt kérdés
Ivory (elefántcsont színű) a ruhám. Melyik szín passzolnak hozzá? Kell e hogy passzoljon?
Jó ötlet e hasonló színű (avagy ugyanaz) díszítést alkalmazni, mint amilyen a ruha színe?
Ti hogyan csináljátok/csináltátok?
2018. jún. 22. 21:51
1/10 anonim válasza:
Ne legyen a dekóban olyan szín, mint a ruhád - a fotókon beleolvadhatsz a háttérbe. Érdemes olyan színeket választani, amik kiemelnek Téged. Pl feleségem ruhája klasszikus fehér volt, a dekó meg rózsaszín és halvány, finom zöld - pont azért, hogy a terem falainak fehérsége ellenére is mindig látszódjon.
2/10 anonim válasza:
Feher ruham volt. A dekor rozsaszin. Szerintem sem kell hogy ugyanolyan legyen. A fo, hogy nektek tetszen. Lila, barna ugrott be. De jo lenne tudni a stilusod, a helyszini adottsagokat, az mind nagyban befolyásolja.
3/10 A kérdező kommentje:
Töltök fel képet.
2018. jún. 23. 09:52
5/10 anonim válasza:
Hát, én ilyen sötétkéket biztosan nem ajánlanék, nagyon "hideg" szín. Pláne, hogyha világos színű a ruhád. Maga a dekó stílusa, elrendezése viszont szép.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted milyen szín lenne jó?
2018. jún. 23. 19:59
7/10 anonim válasza:
Nekem sima nagyon fehér ruhám lesz, a dekor pedig krém és halvány zöld lesz. Zöld fehéret szerettem volna, de a dekoros javaslatára, inkább krém és zöld lesz :)
8/10 anonim válasza:
Sztem alapvetően nincs baj azzal, ha visszaköszön a ruhád színe, az harmomikussá teszi az egészet. Viszont ellensúlynak kell más szín is. Sztem a kék nem rossz, de ha más szín nincs, az elég kontrasztos. Én a kék mellé tennék barackszínt, rózsaszínt pl., az lágyítja.
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
A barackvirág szín és a rózsaszín nekem is nagyon tetszik. Egyébként ahol az esküvőnk lesz, mármint a teremben általában a fehér színhez (terítők, székhúzatok) választanak egy másikat (kék, piros,zöld, arany, lila) Nekem olyan egyre megy az egész... Illetve a fehér+kék kombó nem biztos, hogy passzolni fog az én ruhámhoz. Egyszerűen nem tudom mit válasszak. A barackvirág tetszik, kellemes szín. De még milyet válasszak hozzá? Fehér? És az úgy jó lesz? Vagy még milyet? Lehet hármat is szerintem.
2018. jún. 28. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!