Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok nekem tippeket, ötleteket adni? (Menyasszonyi ruha ;smink)
Szia!
Fazonban szerintem A vonalút próbálj. Sminkben szerintem fontos a szemed színe is. Viszont egy jó sminkes figyelembe veszi a ruhádat, csokrodat, stílusodat. Nekem nagyon eltalált sminkem volt.
Szia!
Szerintem ha nincs elképzelésed milyet szeretnél..menj be több szalonba és próbálgass!
Én tudtam milyet szeretnék ezért mi vettük a ruhámat! :)
(interneten kinéztem,beirtam a méreteim megrendeltem és varrónöhöz vittem az igazitás miatt..bár szerencsém volt csak a hosszából kellett felvarrni kb 2cm-t.)
Én 1 ruhát sem probáltam elötte.
Illetve sminkem lilás-rózsaszin volt...a csokrom hasonló szinű orchidea.
Remélem tudtam segiteni valamit!
Mikor lesz az esküvöd :)?
A színválasztásod nagyon jó eleve, ugyanis a hófehér szélesít, a törtfehérek kevésbé.
A legfontosabb, hogy lágy esésű, finom anyagot válassz - a merev anyagok, mint a szatén, taft nagyon kövérítenek, ha van felesleged. Valamint a legjobbak a matt anyagok, a fényes szintén kövérít. Bár nem tudom, hogy husis vagy-e, de a kérdésből úgy jött le. Ha nem, csak mellben erős, akkor elnézést, nem rosszindulat :)
Szabásban A vonalú, görög fazonú, de úgy bármi, ami pántos vagy ujjas és nem a mellre helyezi a hangsúlyt vagy az egész testre: tehát a sellő és testhezálló fazonok nem. De ha karcsú a derekad ehhez képest, akkor nyugodtan lehet derékban szabott ruha.
Haj tekintetében mindenképp konytod legyen, a szabad nyak szintén magasít. Bár egy 5 centis magassarkúval már lényegesen jobban eloszlik a súlyod.
Kerüld a csipkét, fodrot, húzást és bármiféle erősítő díszítést a mellrészen- az egyszerű vonal, egyszerű szabás karcsúsít, magasít.
A színek ismétlése remek ötlet: pl. egy aranyszínű cipő és egy aranyszínű (de szolid) smink kombinálása rafinált, elegáns lehet nagyon. A kiegészítőkhöz vagy a virágokhoz sminkelj elsősorban.
Linkelek képeket, de ne a színt nézd, hanem a szabást elsősorban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!