Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mit csináljak, átrakjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, átrakjam az esküvőt, hogy beszéljem meg vele?

Figyelt kérdés

2 hét mulva lenne az esküvő de meghalt a menyasszonyom anyukája.

Most csak sír és azt mondta hogy hagyjam.

2018. júl. 10. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

10-es, tekintve hogy mindent vissza kell fizeni, ha az utolsó pillanatban mondod le, rohadtul nem 300 rongyot buksz, hanem az esküvő TELJES árát, plusz a ruhákét, stb.

De ezt úgyis kettejüknek kell eldöntenie.

2018. júl. 11. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy középkategóriás esküvő ma Magyarországon 3M Ft kb. Így nem 2-300ezer forintot buksz ha lemondod. De ez mindegy is, nyilvánvalóan nem ez a fő szempont. Az viszont számít, hogy a párod mit gondol, akkor is ha most nem tudja ezt kifejezésre juttatni. Várj egy kicsit, nélküle ne lépj semmit. Egyébként én biztosan azt akarnám, az elhunyt helyében, hogy megtartsátok. Nem örülnék ha miattam lenne átszervezve, de ez én vagyok. Ha Ő úgy érzi nem képes rá, hogy most ünnepeljen, az is érthető. Várd ki míg tud róla beszélni.
2018. júl. 12. 14:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Családban volt ilyen, bár ott nagyszülő ment el, de szoros kapcsolat volt. Természetesen az adott (legközelebbi) rokonok nem jelentek meg a lagzin, mert nem való, csak az esküvőn, de ettől még meg volt tartva, egy esküvőt nem lehet csak úgy lemondani... Szülőköszöntőnél megemlékeztek róla, nagyon szépen.

A temetés meg úgy lett megtartva, hogy ne essen egybe a kettő.

2018. júl. 13. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk a csaldban ahol halaleset volt csendes eskuvo volt.

Nem volt ugri bugri mulatozas.

eskuvo, templom aztan vacsora az anya helyen egy emlekkep es gyertya egett.

A hangulat jo volt mindenkinek volt egy egy kedves szava az elhunyt anyarol.

2018. júl. 13. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok hogy lett?
2018. júl. 16. 16:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Elhalasztottuk
2018. júl. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!