Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a páromat hogy forduljon orvoshoz, Merevedési problémával?
40 éves, más 75 évesen él ugyanilyen problémával.
Kérdezd meg, fiatal korában is szenvedett-e ugyanevvel a bajjal, vagy időközben jött elő nála.
Bár mindkét verzióra van megoldás, megijesztheted avval, hogy ez az előjele egy infarktusnak, agyvérzésnek, embóliás elzáródásnak, stb.
Nem ritka a 40-50 közötti halálozás sem ilyen okokból.
Egy dokinak is el kellene mondani ugyanezt neki, talán komolyabban venné.
Sosem értettem amúgy az ilyen embereket, akik nem hallgattak senkire, inkább meghalnak szép csendben.
Uh, ez nehez ugy. S szinten egyetertek az elsovel, biztos, hogy ez az amit akarsz?
Nincs szex, ez meg oke, de mellette, a kapcsolat minosege is borzalmas a leirtak alapjan. Bocsanat, de mennyire beteg elme az, aki a parjatfolyamatosan tesztelti, mikor abba a honapba le se fekudtek ?
Persze tudom a megszokas nagy Ur, s 40 folott ismerkedni nagyon nehez, de ez nagyon messze van a jo parkapcsolattol, (a leirtak alapjan)
Itt a rideg valsag: NEM fog soha elmenni dokihoz! Meg a parjanak se meri felvallalni a problemat, hanem kibuvokat keres. 3 eve vagytok egyutt, az egoja ezerszer nagyobb s jobban fel mintsem elmenjen dokihoz. Tudom, az en csaladom ferfitagjai is ilyenek, s kicsit en is.
En leulnek vele beszelni, s elmondani amit itt leirtal, s valaszut ele allitani. Ha a valasz nem, akkor kezdj el ismerkedni s tartsd meg baratnak, mankonak amig ki nem alakul egy uj kapcsolatod, mert ha mar kialakult akkor igyis-ugyis ki fog kopni az eletedbol.
Szerintem is borzalmasnak tűnik... Én hagynám a fenébe.
Mennyire önző, és mennyire le se szar, hogy nem tesz a problémája ellen... Mégha nyaggatv lenne és már csak azért se tenne...
Meg tesztet csináltatni, amikor szexelni se tud? Ultra gáz.
VannK emberek, akik jófejek, érdekesek, de ettől függetlenül kapcsolatra a fenének se kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!