Valaki volt már merevedési problémával szakembernél, és megtudták/ta oldani a dolgot?
Egy új dolog elött állok sajnos van egy ilyen lelki eredetű (szerintem lelki eredetű) merevedési problémám ami azzal jár, hogy mindig okés a szerszám csak amikor akcióra kerülne a sor egyszer csak fél 6 van :/ ezért elmentem a háziorvoshomhoz időpontot kérni az urológiára, de totál rávagyok görcsölve a témára, és félek is hogy nincs e velem valami nagy baj, mivel még csak 24 éves vagyok...de ha úgy adódna akkor simán beszednék valami potencia növelő szert is, ha nagyobb a probléma.
soha nem volt velem ilyen, és félek szó szerint félek hogy valami van....azt sem tudom hogyan fogok oda menni, csak azt tudom hogy muszáj :D. Szóval valaki megtudná osztani velem a tapasztalatait? Mennyi idő mire kiderítik a problémát stb?? nem akarok folyamatosan oda futkározni:(
szia...én épp ma voltam urológusnál, ugyan ilyen merevedesi zavarral, de úgy, hogy magam egézségugyi vagyok és rengeteget foglalkoztam ezzel a témával, és mivel egy fiatal személyrol van szó, valami alaposabb vizsgálatot vártam el... ( vérvétel - mert ugye hormonális zavar is lehet az oka, vitamín hiány miegymás + ultrahang, mert az erek, idegek is lehetnek bajban )
- bementem - 2 másodpercet megmatatott...majd írt fel viagrát aminek a mellékhatásai maga a katasztrofa és drága
- majd azt mondta, hogy ha nem hatna, vanna már injekciók is amikt 1 órával szex elott a péniszbe kell szúrni
én még most is sokkolvagy vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!